Den ofattbara hjärntröttheten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-12-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vca,Vea
ISBN
9789144136547
Den ofattbara hjärntröttheten (häftad)

Den ofattbara hjärntröttheten

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-12-02
237
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den ofattbara hjärntröttheten handlar om det vi i dagligt tal kallar hjärntrötthet men som i själva verket är en energilöshet och en känsla av orkeslöshet orsakad av sjukdom eller skada. Boken ger en introduktion till vad hjärntrötthet egentligen är, hur hjärntrötthet uppkommer och hur tillståndet kan diagnostiseras och behandlas. Bokens många korta personliga berättelser är avsedda att ge en djupare förståelse för vad hjärntrötthet innebär och hur det faktiskt upplevs att vara hjärntrött.

Boken vänder sig till studenter inom vården, till vårdpersonal i primärvården och inom kommunal verksamhet, som hemtjänst och boendestöd, samt till myndigheter såsom Försäkringskassa och försäkringsbolag. Självklart vänder vi oss även till drabbade och anhöriga och till alla andra som önskar fördjupad kunskap och förståelse. Vi hoppas att denna bok ska öka medvetenheten och kunskapen om hjärntrötthet och inspirera till vidare forskning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den ofattbara hjärntröttheten
  2. +
  3. Introduktion till neurologisk rehabilitering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Introduktion till neurologisk rehabilitering av Richard Levi, Per Ertzgaard (kartonnage).

Köp båda 2 för 576 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den ofattbara hjärntröttheten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Information i ett långt flöde

    Vår dotter är hjärntrött och jag sökte information, men allt, nästan allt gäller vuxna.
    Tack vare den här boken fick jag mer kött på benen och förståelse för vad hjärntrötthet är, något som lärare står tveksam inför och inte riktigt förstår att det faktiskt finns.
    Mycket information emellanåt, faktiskt så mycket att jag fick lägga ifrån mig boken och andas djupt, sedan ta upp den och fortsätta läsa. Ändå lättläst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna