Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-08-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Bodestad, Lina (förf.) / Brohede, David (förf.) / Dahlin, Mats (förf.) / Eék, Niels (förf.) / Enander, Jesper (förf.) / Holländare, Fredrik (förf.) / Johansson, Robert (förf.) / Kahlon, Smiti (förf.) / Kaldo, Viktor (förf.) / Katalinic, Jenny (förf.) / Kraepelien, Martin (förf.) / Lindner, Philip (f
Dimensioner
13 x 215 x 153 mm
Vikt
380 g
SAB
Vlbd
ISBN
9789144141565

Digital psykologi : forskning och klinisk tillämpning

Häftad,  Svenska, 2021-08-11
361
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Digital psykologi är ett område på frammarsch som erbjuder stora möjligheter för dagens hälso- och sjukvård. Kombinationen av digitaliseringens möjligheter och vetenskapligt beprövade insatser för att behandla psykisk ohälsa har skapat nya sätt att förmedla effektiva psykologiska insatser till fler.

Digital psykologi - forskning och klinisk tillämpning är den första svenska boken i sitt slag. Den erbjuder en genomgång av de digitala förmedlingssätt för psykologisk behandling som finns tillgängliga i dag, hur de tillämpas samt vilken forskning som ligger till grund för dess användning. Kapitelförfattarna är noggrant utvalda experter med många års erfarenhet av forskning och arbete i klinisk vardag inom sina respektive områden. Bokens kapitel introducerar läsaren till internetbaserade behandlingsprogram, videosamtal, meddelanden och chatt, blandformat, virtual reality, testning, psykologisk design, implementering och ger exempel på vad framtiden har att erbjuda.

Boken vänder sig till dig som arbetar med behandling, förebyggande insatser och/eller testning, inom hälso- och sjukvården eller närliggande områden. Den ger en introduktion till ämnet digital psykologi men erbjuder också en fördjupning för dig som redan arbetar med digitala format. Detta görs genom att varva teori med konkreta tips för både nybörjaren och erfarna behandlare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital psykologi : forskning och klinisk tillämpning
  2. +
  3. Myten om det normala : att läka trauma och sjukdom i en toxisk kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Myten om det normala : att läka trauma och sjuk... av Gabor Maté, Daniel Maté (inbunden).

Köp båda 2 för 640 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »