Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
William Sandberg (del 1)
Utgivningsdatum
2014-04-08
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146224686
Slutet på kedjan (e-bok)

Slutet på kedjan E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-08

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Spänningsromanen som blivit en internationell framgång - boken är hittills såld till 25 länder och filmrättigheterna till Warner Brothers. "Som Da Vinci-koden fast intelligentare och bättre skriven", enligt Lotta Olsson i DN.I Amsterdam uteblir en ung språkforskare från en middag med sin pojkvän, utan att lämna minsta spår. I Berlin dödas en okänd man i en gränd och förs bort i en ambulans. Och i Stockholm försvinner den 50-årige före detta kryptologen William Sandberg från sjukhuset efter att ha försökt ta sitt liv. På ytan händelser som bara tycks beröra de närmaste men som är de oundvikliga konsekvenserna av en väl förborgad hemlighet. När William Sandberg vaknar upp efter ett misslyckat självmordsförsök är han bortförd av en organisation och förd till ett slott någonstans i Europa. Där invigs han i hemligheten bakom ett kodat meddelande - en omfattande text från en okänd avsändare, vars kryptering William Sandberg får i uppdrag att lösa. Samtidigt vägrar Christina, journalist och Williams före detta fru, att acceptera sin exmakes försvinnande. Tillsammans med sin assistent Leo påbörjar hon en jakt som för henne allt närmare sanningen - och till alltmer fasansfulla insikter om vad som står på spel. För snart står det klart att målet inte är det som William tror och att organisationen har dolda planer. Tillsammans med sin medfånge, sumerologen Janine, kämpar han för att lösa gåtan bakom meddelandet innan tiden rinner ut.Slutet på kedjan är en spänningsroman som sträcker sig från Stockholm och vidare ut i världen, i en förödande händelsekedja som ifrågasätter vårt eget ursprung samtidigt som den hotar hela mänsklighetens framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Slutet på kedjan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En välskriven och spännande bok
  Lazer, 2 maj 2021

  Fredrik Olsson har lyckats skriva en spännande och intressant bok som känns än mer relevant nu där vi har Corona.

  Han växlar bra mellan olika kapitel och karaktärerna och händelser vävs snyggt samman och man får bra bakgrunds koll på de viktiga huvudpersonerna.

  Han har lyckats bra att beskriva så man får en känsla för karaktärerna och vad de upplever. Det känns som man är där.

  Mitt betyg är 3.5, men det går ej att ge halva stjärnor, så det får bli 3 stjärnor.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 juli 2015

  (Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

  Den här boken hade jag hört mycket gott om, så den var jag verkligen nyfiken på. Den liknas ju vid en svensk "Da Vinci-koden", men den har jag inte läst, så jag kan inte uttala mig om den är lik den.

  Men jag tyckte mycket, mycket om den här bok... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fredrik T Olsson