Systerklockorna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systerklockorna (del 1)
Antal sidor
407
Utgivningsdatum
2019-06-13
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Lotta Eklund
Originaltitel
Sösterklokkene
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
225 x 145 x 35 mm
Vikt
549 g
SAB
Hce
ISBN
9789146233862
Systerklockorna (inbunden)

Systerklockorna

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-06-13
218
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Så länge folk kan minnas har Systerklockorna ringt över bygden med en klang så kraftfull att klockaren blev döv efter bara tre mässor. Klockorna göts till minne av tvillingflickorna Halfrid och Gunhild vars bildvävnader sägs sia om framtiden. 1879 flyttar en ny präst in i prästgården där nittonåriga Astrid tjänar. Från Tyskland kommer samtidigt en främmande man med storslagna planer. Den gamla stavkyrkan med sina klockor går ovissa tider till mötes och byn i det storslagna Gudbrandsdalen förändras i grunden. Systerklockorna är den norske författaren Lars Myttings spännande återkomst efter de framgångsrika Simma med de drunknade och fackboken Ved.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Systerklockorna
  2. +
  3. Herr Arnes penningar ; Kejsarn av Portugallien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Herr Arnes penningar ; Kejsarn av Portugallien av Selma Lagerlöf (storpocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Systerklockorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lugnt tempo och nerv på samma gång
    Malin Selin, 6 augusti 2019

    Boken är en riktig bladvändare, jag hade svårt att lägga ifrån mig den någon längre stund. Personerna och miljöerna beskrivs kanske inte så målande men dom framstår ändå riktigt tydligt i fantasin och för min del blev dom kvar där också, jag går ännu efter två veckor och analyserar handlingen. Boken är verkligen spännande men också intressant eftersom den diskuterar viktiga frågor - behovet av utveckling vs bevarande av kulturarv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Mytting