Bara ett barn (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Sophia Weber (del 1)
Antal sidor
372
Utgivningsdatum
2017-10-04
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
210 x 135 x 23 mm
Vikt
346 g
SAB
Hc
ISBN
9789146234586
Bara ett barn (storpocket)

Bara ett barn

(59 röster)  |  Läs 6 recensioner
Storpocket, Svenska, 2017-10-04
149
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Alex Andersson är en märklig unge. Han hamnar ideligen i nya slagsmål, har svårt att koncentrera sig i skolan och sitter och somnar på lektionerna. Han pratar knappt och säger han något så svär han bara. Men en dag upptäcker hans lärare något som får henne att slå larm. Hon tror att hon har förstått varför Alex har problemAdvokat Sophia Weber får aldrig företräda några massmördare, bankdirektörer eller våldtäktsmän med ordnade familjeförhållanden och bättre ekonomi än hon själv. Hon har väntat många år på den kallblodiga brottsling som hon tycker att hon förtjänar. Hennes senaste klient Alex Andersson, sju år gammal, väger inte ens trettio kilo. Han kan vare sig åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Ändå är det han som ska göra Sophia Weber känd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bara ett barn
 2. +
 3. Bortom varje rimligt tvivel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito (pocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Bara ett barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bara ett barn
  CTT, 22 augusti 2018

  En av de bästa böcker jag läst den senaste tiden; det är trevligt att läsa en författare som kan utrycka det svenska språket som alla författare borde göra!

 2. Giolito hat blivit en av mina favorit författare
  Birgitta Stridfelt, 5 juli 2018

  Hon belyser problemen på ett fantastiskt sätt verkar väl insatt i de problem som säkert förekommer idag boken berör mig mycket eftersomdet handlar om barn

 3. Nutidsskildring
  Olof Christensen, 10 maj 2018

  Malins hantering av svenska språket är utmärkt, hon har väl sin fars fallenhet. En mycket intressant nutidsskildring, som skulle kunna hända i allas närhet.

 4. Bara ett barn
  Elisabeth Johnson, 1 januari 2018

  Tyckte boken var jättebra - oväntat slut. Vill gärna läsa mer av henne. En granne fick låna boken och tycker också den var jättebra.

 5. En fängslande bok som nu vandrar vidare.

  Precis som författarens övriga böcker så var den jättebra. Rekommenderar den varmt. Har nu lämnat den vidare till en dotter.

 6. "Bara" ett farligt ord i barnsammanhang
  Eva Anita Eriksson, 21 november 2017

  Den är både tilltalande och stötande. Samhället får rättmätig kritik i sin hantering av barnet. Barn är alltid lojala med sina föräldrar och det visar bokens huvudperson verkligen. Modern är ju också ett offer för en omänsklig barndom. Många frågor uppstår hos mig. Ingen föds ond men barnets tidiga år präglas av de omgivande vuxna eller frånvaron av dem. Detta att det räknas som självklart att en kvinna skall veta hur man känner för sitt nyfödda barn i en situation då man inget barn velat ha ... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Malin Persson Giolito