Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2020-01-28
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Cilla Naumann
Originaltitel
Voksne mennesker
Dimensioner
222 x 140 x 13 mm
Vikt
238 g
SAB
Hce
ISBN
9789146236160
Vuxna människor (inbunden)

Vuxna människor

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-01-28
196
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ida är arkitekt, barnlös och i sin bästa ålder men sista tiden har den biologiska klockan börjat ticka. För säkerhets skull har hon undersökt möjligheten att frysa ned ägg för när hon träffar den rätte i framtiden. Nu är det sommar och Ida tar bussen till sin barndoms paradis för att fira sin mammas 65-års dag. Vid stugan väntar också Idas lillasyster Marthe med sambo och bonusdotter. Allt är som uppbyggt för några härliga dagar med familjen om det inte vore för Martas strålande nyhet. "Vuxna människor" är en roman om luggslitna familjeband, avundsjuka och skammen över en oälskad tillvaro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vuxna människor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bladvändare - kortroman eller långnovell
  Elisabeth Lundin (Stockholm), 16 april 2020

  Boken handlar om en kvinna som har beslutat sig för att frysa ner ägg för att i framtiden kunna bli med barn när hon äntligen hittar rätt man. Boken är mycket lättläst och underhållande, utan att vara oseriös. Texten är bitvis kåserande med flera komiska inslag, men det finns ändå ett underliggande vemod och en frustration, som ligger till grund för hur handlingen utspelar sig.

  Det här är en bok som man som kvinna mycket lätt kan känna igen sig i, vilket bidrar till att man faktiskt kan sträckläsa boken en eftermiddag.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 februari 2020

  En norsk kort roman (eller lång novell?) om inte alltid så lätta familjerelationer. Välskriven och berörande. Lättläst och igenkännande. Kan varmt rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie Aubert