Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Adesso sì
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2008-07-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
239 x 196 x 11 mm
Vikt
480 g
SAB
Fi
ISBN
9789147082919
Adesso sì 1 Kursbok (häftad)

Adesso sì 1 Kursbok

(20 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad,  Svenska, 2008-07-01
696
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Adesso sì 1 Kursbok Kan levereras innan julafton
Adesso sì är ett stadigt nybörjarläromedel med intressanta dialoger, berättande texter och realia, tydlig struktur och grammatik, och mycket hörförståelse. Digitalt elevmaterial ingår. Adesso sì 1 är ett läromedel i nybörjaritalienska för gymnasieskolan och vuxenstudier, anpassat för steg 1. Adesso sì 1 är en allt-i-ett-bok och innehåller 8 kapitel med korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter om vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten. I varje kapitel finns grammatikrutor, Grammatica, där varje moment presenteras enkelt och lättfattligt med många exempel. Övningarna, Esercizi, är många och variationsrika, där eleverna gradvis och i lugn takt tränar upp den egna förmågan att kommunicera på italienska. Eleverna övar ord och fraser, uttal och grammatik i pedagogiskt strukturerade övningar, enskilt, i par eller i grupp. All grammatik finns samlad i en speciell Minigrammatica. Bokens texter är inlästa och ligger i det digitala elevmaterialet tillsammans med glosträning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Adesso sì 1 Kursbok
 2. +
 3. Adesso sì 1 Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adesso sì 1 Facit av Marta Gallicchio-Bornebusch, Kerstin B Rydén (häftad).

Köp båda 2 för 820 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Adesso sì 1 Kursbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det är en bra skriven bok men lite för tråkig.
  Hasse, 17 februari 2018

  Jag tycker att boken är lätt läst och grundligt bearbetad för att få eleven att kunna lära sig ett nytt språk.
  Det som jag tycker är mindre bra är att texterna är kanske inte alltid så intressanta och djuplodande

 2. Modern och tilltalande kursbok
  Eva Skoglund, 26 oktober 2015

  En modern och bra kursbok med varierat innehåll. Små rutor med uttal och tips och trix. Perfekt att det finns en separat del med grammatik samlad. Ordlista både på svenska och italienska.

 3. Adesso si 1
  Stephanie Elaine Isaksson, 17 februari 2015

  bra bok för steg 1 italienska om du vill lära dig grunderna. Den är inte så komplicerad, utan väldigt lättförståelig. En bok jag kan rekommendera :)

 4. Adesso si
  marie klintberg, 12 november 2014

  Bra blandning på lagom nivå mellan grammatik och övrigt.Bra pedagogiskt upplagd utan att vara tråkig. Inspirerande ,lättillgänglig, bra ordförråd . Bra med användbara, vardagliga fraser.

 5. Adesso si 1 (häftad)

  En mycket bra och pedagogisk lärobok i italienska, steg 1. Bra att det finns många övningar samt en tydlig grammatikdel.

 6. Bra o pedagogisk bok
  Lena , 3 mars 2014

  Bra och lätt att hitta i. Man lär sig något redan från början. Ännu bättre hade det varit om boken även hade funnits som e-bok.

 7. Mycket bra gymnasiebok för nybörjare i italienska! Bra...

  Mycket bra gymnasiebok för nybörjare i italienska! Bra att det finns många övningar i boken + extra facit och cd för att öva sig i italienska.

 8. Har precis börjat studera den men den känns pedagogisk...

  Har precis börjat studera den men den känns pedagogisk och tydlig. Det blir säkert bra. Upplägget i boken gillar jag - riktar in sig på att man skall kunna göra sig förstådd och förstå.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna