Dramabok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2011-02-23
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 147 x 8 mm
Vikt
220 g
SAB
Eaby
ISBN
9789147099955
Dramabok (häftad)

Dramabok

(5 röster)
Häftad Svenska, 2011-02-23
275
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 16 december kl. 09:30 för leverans innan julafton
Dramabok ger dig inspiration till att använda drama i ditt pedagogiska arbete med barn. Du får veta hur du blir en bättre ledare, väljer och genomför dramaövningar samt integrerar drama i den vardagliga verksamheten i barngruppen. Boken innehåller 77 övningar samt tips om hur du kan anpassa dem till olika grupper. Kapitlen om kunskapsteori, lekteori och dramas historia ger en teoretisk bakgrund till dramaboken.

Läs mer
I denna tredje uppdaterade upplaga har författarna bland annat bytt ut och lagt till övningar och litteraturtips.
Boken är avsedd att användas i grundutbildning och fortbildning av lärare. Den vänder sig också till studerande inom vissa gymnasieprogram samt yrkesverksamma inom förskola, skola och studieförbund.

Om författarna
Författarna är dramapedagoger (RAD) med mångårig erfarenhet av drama inom olika utbildningar. Kent Hägglund är doktor i pedagogik och har arbetat med lärarutbildning sedan 1976. Kirsten Fredin är lärare i drama och svenska som andraspråk. Kerstin Blomquist som har illustrerat boken är skådespelare och har arbetat med barnteater i många år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dramabok
  2. +
  3. Som en vildfågel i en bur : identitet, kärlek, frihet och melodramatiska inslag i Alfhild Agrells, Victoria Benedictssons och Anne Charlotte Lefflers 1880-talsdramatik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som en vildfågel i en bur : identitet, kärlek, ... av Birgitta Johansson Lindh (inbunden).

Köp båda 2 för 509 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dramabok