Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Karlebo Materiallära
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2014-02-21
Upplaga
15
Förlag
Liber
Dimensioner
250 x 175 x 30 mm
Vikt
1010 g
ISBN
9789147100057
Karlebo Materiallära (inbunden)

Karlebo Materiallära

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2014-02-21
675
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Materiallära är ett utmärkt verktyg för studerande på tekniska utbildningar och yrkesverksamma ingenjörer inom flera industrigrenar.

Läs mer
I Materiallära finner läsaren utförliga uppgifter om konstruktionsmaterialens tekniska och fysikaliska egenskaper och metoder för tillverkning, prov, bearbetning och konstruktion. I denna femtonde reviderade upplaga är bildmaterialet helt omarbetat och alla uppgifter uppdaterade enligt de senaste europeiska standarderna. Ett nyskrivet kapitel om nanoteknik har tillfogats.

Om författarna
Redaktör och huvudansvarig för revideringen av den nya upplagan är civilingenjör och teknologie doktor Willy Leijon som har lång erfarenhet inom fordons- och stålindustrin med ett flertal chefsbefattningar inom material- och hållfasthetsområdet. Till sin hjälp har han anlitat några av Sveriges främsta experter som medförfattare och granskare av texten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Karlebo Materiallära
  2. +
  3. Karlebo handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Karlebo handbok av Stefan Björklund, Göran Gustafsson, Lennart Hågeryd, Bengt Rundqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 1741 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »