Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ortopedi
Antal sidor
760
Utgivningsdatum
2014-08-12
Upplaga
4
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 175 x 35 mm
Vikt
1571 g
SAB
Vfo
ISBN
9789147105397
Ortopedi (inbunden)

Ortopedi

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-08-12
1173
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under senare år har behandlingen av sjukdomar och skador i rörelseapparaten fortsatt att utvecklas i snabb takt. Ny metodik, bättre operationsinstrument och en enorm utveckling inom radiologi och farmakologi har givit möjligheter till effektivare behandling.

Boken Ortopedi är en etablerad lärobok som pedagogiskt beskriver och förklarar skador, sjukdomstillstånd, läkningsstörningar och missbildningar hos barn, vuxna och äldre. Tyngdpunkten ligger på diagnostik och behandling vilket gör den mycket användbar som praktisk handledning. Boken är mycket rikt illustrerad med ett stort urval relevanta illustrationer och kliniskt bildmaterial.

Boken är främst avsedd för grund- och specialistutbildningen av läkare, ortopeder, allmänläkare, allmänkirurger, idrottsläkare och barnläkare, men är även användbar för annan sjukvårdspersonal som möter patienter med ortopediska besvär.

Om författarna
Bokens huvudförfattare Urban Lindgren och Olle Svensson är professorer och överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge respektive Norrlands universitetssjukhus, Umeå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ortopedi
 2. +
 3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 1312 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ortopedi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. feltryck
  Solrosfält, 17 november 2017

  Sida 374-375 var oläsliga i min kopia. Hoppas att det bara är min.
  Bra med mycket röntgenbilder, men den är svår att hitta struktur i. Dock ett stort ämne så det är egentligen inte så dumt att de delar in i trauma och idrottsmedicin, men avsnittet "allmän ortopedi" var lite osmidigt att hitta i tycker jag.

Visa alla 1 recensioner