Klinisk omvårdnad 1 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
536
Utgivningsdatum
2020-04-03
Upplaga
3
Förlag
Liber
SAB
Vpg
ISBN
9789147113590
Klinisk omvårdnad 1 (inbunden)

Klinisk omvårdnad 1

Inbunden Svenska, 2020-04-03
656
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Klinisk omvårdnad del 1 och 2 tydliggör vilka konsekvenser olika sjukdomar och skador har för patienten. Hur upplever patienten att vara sjuk, hur påverkas hens grundläggande behov och vilka copingstrategier behövs?

Läs mer
Böckerna tillhandahåller systematisk kunskap om datainsamling, de kliniska bedömningar och omvårdnadsåtgärder som behövs för att kunna tillgodose patientens grundläggande behov samt om sjuksköterskans ansvar och kompetens i sin professionsutövning.

Alla kapitel har en liknande struktur, vilket gör det enkelt att orientera sig. Texterna är granskade av svenska experter och anpassade till svenska förhållanden.

Böckerna vänder sig till blivande sjuksköterskor och kan användas som referens för sjuksköterskor inom olika verksamhetsområden

Klinisk omvårdnad 2 (upplaga 3) beräknas utkomma hösten 2020.

Om författarna
Dag-Gunnar Stubberud är intensivvårdssjuksköterska och har en fil.kand. i vårdvetenskap. Han är förstelektor vid magisterutbildning i intensivvård vid högskolan i Oslo. Stubberud har tillsammans med Grønseth haft huvudansvaret för denna revision och är medförfattare till flera kapitel.

Randi Grønseth är sjuksköterska, har en fil.kand. i vårdvetenskap och arbetar som förlagsredaktör. Grønseth har haft förlagsansvaret för revisionen. Hon är också medredaktör och medförfattare till några kapitel.

Hallbjørg Almås är sjuksköterska och lärare med lektorskompetens, och har lång erfarenhet som förlagsredaktör (numera pensionerad). Almås är författare till flera kapitel i boken och har i de tidigare utgåvorna av Klinisk omvårdnad varit huvudredaktör och huvudförfattare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klinisk omvårdnad 1
  2. +
  3. Klinisk omvårdnad D. 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk omvårdnad D. 2 av Hallbjørg Almås, Dag-Gunnar Stubberud (inbunden).

Köp båda 2 för 1356 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Klinisk omvårdnad 1