Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2020-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qba
ISBN
9789147131785
Att leda i kris (häftad)

Att leda i kris

Häftad Svenska, 2020-01-08
330
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En kris behöver inte bli en katastrof - om den hanteras på rätt sätt. De snabba förändringarna i vår omvärld gör att risken för ett företag att drabbas av en kris är större idag, och det innebär en ökad sårbarhet. Det företag som hanterar krisen på ett bra sätt kan få ett större förtroende från kunder och allmänhet och till och med ett ökat aktievärde. En illa hanterad kris kan däremot resultera i det motsatta.

Läs mer
Ett företag behöver vara förberett på hur man ska hantera situationen om en kris uppstår. Det gäller att veta vad man som ledare ska göra och hur. Här får du kunskap om vad som definierar en kris, hur människor fungerar i en utsatt situation och hur du kan vara en bra ledare.
Du får konkreta verktyg att använda innan krisen händer och under tiden den pågår. Du får också veta vad du bör göra efteråt för att återställa organisationen, och minska skadan.
Boken innehåller också ett antal intervjuer med ledare med stor erfarenhet av att hantera kriser, som berättar öppenhjärtigt om sina upplevelser mitt under terrordådet på Drottninggatan, när Arlanda stod still i mer än ett dygn och hur de agerat som ledare i en större omorganisation.

Om författarna
Carolin Runnquist har många års erfarenhet av att jobba med krishantering inom olika företag och branscher. Hon har stöttat landets främsta ledare och organisationer genom kriser med goda resultat. Carolin figurerar ofta som krishanteringsexpert i media och är en flitigt anlitad föreläsare i ämnet. Hon utsågs 2018 till Supertalang av Veckans affärer och till Årets IT-kvinna av Tieto.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att leda i kris
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 539 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »