Get digital or die trying (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anton Körberg, Arash Gilan
Utgivningsdatum
2018-12-20
Förlag
Liber
ISBN
9789147131808
Get digital or die trying (ljudbok)

Get digital or die trying Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-12-20

Styckköp

450

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar:
Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras
Allt som digitaliseras kan kopieras
Allt som kopieras sjunker i värde

Fler och fler branscher upplever detta, från tidningshusen till detaljhandeln, banker och konsulter. Digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet, men frågan är hur man förhåller sig till det. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Och det kan lätt kännas överväldigande.

I Get digital or die trying får du konkreta verktyg för att kunna ta dig och ditt företag genom den digitala transformationen. Det är en bok som fokuserar på HUR du genomför både en yttre och en inre digitalisering. Den utbildar dig även i digitalt ledarskap och visar på hur du optimerar din digitala marknadsföring för att mötanya kundbehov. Det är en digital handbok som varje företagsledare behöver för att ta sig an och fullfölja sin digital resa. Är du redo för utmaningen? Lets Get digital!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • En djävel på e-handel

    Arash Gilan, Nic Staeger

    Den här boken har du inte råd att INTE läsa - rekommenderar den varmt för alla som vill lyckas inom e-handel! Sara Wimmercranz Medgrundare av Footway, BackingMinds och drake i SVT:s Draknästet.   Vill du driva en lönsam, smart och hälsosam e-...

  • Apparnas planet : människans roll i en digital värld

    Arash Gilan, Jonas Hammarberg

    I begynnelsen sträckte sig människor mot gudarna för att få stöd, de senaste åren har vi fått en ny frälsare - i det digitala. Den digitala tidsåldern är för många en drömresa full av äventyr och möjligheter. Samtidigt har allt fler upptäckt att l...