Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Framgångsrika samtal
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2021-10-07
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Q
ISBN
9789147133734
Framgångsrika samtal (häftad)

Framgångsrika samtal

Häftad Svenska, 2021-10-07
339
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Samtal är ett av de viktigaste verktygen i ditt ledarskap och grunden i varje relation. Samtal som blir framgångsrika tar dig närmare dina mål och det som är värdefullt för dig. De hjälper dig att ta makten över det du kan påverka i det komplexa samspel som varje samtal innebär - så att du bättre kan bidra till att dina samtal blir mer meningsfulla och produktiva. Här får du stenkoll på dina vanligaste och viktigaste samtal som ledare.Samtal är ett av de viktigaste verktygen i ditt ledarskap och grunden i varje relation. Samtal som blir framgångsrika tar dig närmare dina mål och det som är värdefullt för dig. De hjälper dig att ta makten över det du kan påverka i det komplexa samspel som varje samtal innebär - så att du bättre kan bidra till att dina samtal blir mer meningsfulla och produktiva. Här får du stenkoll på dina vanligaste och viktigaste samtal som ledare.

Läs mer
Denna handfasta bok ger dig kunskap om samtalens olika delar och återkommande moment så att du lättare kan navigera i vardagliga dialoger. Boken varvar kommunikativa strategier, exempel, övningar och reflektioner som tillsammans stärker din förmåga att leda genom samtal och skapa både högpresterande medarbetare och grupper.
Bokens fyra delar stärker ditt kommunikativa ledarskap. Den ger dig kunskap om
- din roll som ledare och hur din grupp går igenom fyra faser för att bli självgående och högpresterande
- dina viktigaste förmågor vid samtal
- dina vanligaste och viktigaste typer av samtal
- hur du identifierar olika typer av samtal och navigerar mellan dem.

Boken riktar sig till dig som har en ledarroll - du som är ansvarig för ett projekt, du som är inofficiell ledare och du som har en formell titel som chef - med eller utan personalansvar.

Om författarna
Serena Mon de Vienne är utbildad retoriker och har tränat de mest framstående ledare, från vd:ar, officerare och politiker till avdelningschefer, projektledare och personalchefer. Hon syns återkommande i tv och tidningar som både samtalsexpert och retorikexpert samt framträder regelbundet på de stora scenerna runt om i landet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framgångsrika samtal
  2. +
  3. Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap  och medarbetarkommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetar... av Niklas Delmar, Emma Egnell, Johan Book (häftad).

Köp båda 2 för 689 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »