Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pediatrisk omvårdnad
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2023-02-15
Upplaga
3
Förlag
Liber
Medarbetare
Derwig, Mariette (red.)
Dimensioner
242 x 193 x 22 mm
Vikt
955 g
SAB
Vh,Vpg
ISBN
9789147146017
Pediatrisk omvårdnad (häftad)

Pediatrisk omvårdnad

Häftad,  Svenska, 2023-02-15
795
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pediatrisk omvårdnad Kan levereras innan julafton
Pediatrisk omvårdnad ger grundläggande kunskap om omvårdnad av barn genom barnets olika utvecklingsskeden.

Boken beskriver alla nivåer av pediatrisk omvårdnad utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet samt utgår från en professionsetik. Den snabba utvecklingen inom pediatrisk omvårdnad gör att samtliga kapitel i denna nya upplaga genomgående har uppdaterats. Hälsofrämjande insatser och tidig upptäckt av sjukdom har visat sig göra stor skillnad för barnet, familjen och samhället, varför boken nu även har ett hälsofrämjande fokus.

Boken riktar sig främst till blivande sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och distriktssköterskor, andra specialistutbildningar samt barnmorskeutbildning. Den rekommenderas också för andra professioner som arbetar med barn, ungdomar och familjer inom hälso- och sjukvård och kommunal verksamhet.

Om författarna
Inger Kristensson Hallström är barnsjuksköterska och professor i pediatrisk omvårdnad vid Institutionen för hälsovetenskaper, Medicinska fakulteten, Lunds universitet. Mariette Derwig är barnläkare, med.dr och forskare vid Lunds universitet. Bokens övriga författare är alla specialister inom pediatrisk vård och omvårdnad i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pediatrisk omvårdnad
  2. +
  3. Obstetrik och gynekologi - För sjuksköterskor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Obstetrik och gynekologi - För sjuksköterskor av Christer Borgfeldt, Ingela Sjöblom, Helena Strevens, Anne-Marie Wangel (häftad).

Köp båda 2 för 1144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »