Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Motiverad!
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2022-11-23
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 154 x 15 mm
Vikt
338 g
ISBN
9789147147366

Motiverad!

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-23
366
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  229
Visa alla 1 format & utgåvor
Vet du vad som motiverar dina medarbetare? Har du någon i din grupp som avskyr osäkerhet och vill undvika onödiga risker av alla slag? Eller som tvärtom älskar när det händer oväntade, spännande saker och tycker att rutinuppgifter är rena döden? Eller har ni kanske en kollega som minns allas födelsedagar och frågar hur du mår efter förkylningen?

Den här boken beskriver sex grundläggande psykologiska behov som har stor påverkan på våra liv - känna samhörighet, vilja bidra, vilja utvecklas, vara signifikant, få variation och känna trygghet. Hos de flesta av oss är två av dessa behov starkare än de andra fyra. Först när de är tillgodosedda mår vi bra och kan känna den där starka inre motivationen, både privat och på jobbet.

MOTIVERAD! hjälper dig som chef att identifiera dessa behov hos både dig själv och dina medarbetare. Boken ger dig nycklarna till ett motivationsbaserat ledarskap och visar hur du kan skapa starkare, smartare och mer innovativa grupper. Den visar också hur du kan kommunicera på ett sätt som verkligen når fram och stärker dina medarbetares motivation - på riktigt.

Om författarna
Desirée Rova är HR- och organisationskonsult och grundare av MyNeeds. Maria Appelqvist är doktor i sociologi och en av pionjärerna inom professionell coaching i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Motiverad!
 2. +
 3. Lär känna dina superhjältar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär känna dina superhjältar av Chanelle Thysell (inbunden).

Köp båda 2 för 574 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Motiverad!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förstår att boken blev årets ledarskapsbok!
  Jenny, 8 februari 2023

  Inte undra på att den här boken blev utvald till årets ledarskapsbok! Den här boken är varje ledares nyckel.

  Den som ännu inte förstått det här med inre motivation får äntligen konkreta svar! Genom att läsa den kan du börja förstå dina egna underliggande psykologiska behov och hur du kan se till att tillgodo se dem. Du får också veta hur du kan tala till andras behov. Boken innehåller massor av konkreta exempel med hög igenkänningsfaktor, reflektionsövningar, faran med grupptänkande... Läs hela recensionen

 2. Wow!
  Lars, 8 februari 2023

  Jag tänkte, ännu en bok om motivation... inser att jag inte förstått vad motivation egentligen handlar om förrän nu. Kan redan nu se tillbaka i tiden och förstå hur mina psykologiska behov påverkat alla mina viktiga beslut och händelser i livet. Alla borde läsa boken!

 3. En bok som förändrar perspektiv
  Anna , 12 december 2022

  Denna bok borde alla läsa! Rekommenderas varmt till alla som är intresserad av självledarskap och motivation. Den förändrar ditt liv.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Du och din Jante - reseguide i Janteland

  Maria Appelqvist, Bo Pedersen

  Det finns en uppsjö av självhjälpsböcker som alla fokuserar på individen. Men tänk om det inte är du som individ som ?är problemet, utan omgivningen som trycker ner och kväver den du är? Som säger: Så där kan du inte göra ... Vem tror du att ?du ä...