Knacka på! (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2016-08-09
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Anna-Clara Tidholm
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150119145

Knacka på!

(70 röster)  |  Läs 10 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2016-08-09
95
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hundratusentals barn har knackat sig igenom Knacka på! Sedan utgivningsåret 1992 har Anna-Clara Tidholms interaktiva bilderboksklassiker Knacka på! tryckts i otaliga upplagor och den finns numera även som app. Nu finns boken med hårda, knackvänliga sidor - perfekt för ivriga små händer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Knacka på!
 2. +
 3. Ut och gå!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ut och gå! av Anna-Clara Tidholm (kartonnage).

Köp båda 2 för 193 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Knacka på!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Knacka på och Ut och gå
  Ingegerd Johansson, 10 maj 2022

  Två underbara färgstarka böcker som barnen vill 'läsa' gång på gång. Jag har läst dem med mina barn, barnbarn och nu finns andra småbarn som får glädjas.

 2. Roliga Knacka på!
  Milla, 22 mars 2021

  Knacka på! fick hela familjen att skratta och bläddra igen boken flera flera gånger redan vid första läsningen. Sedan har den läst ofta. Alltid lika spännande att se vem som finns bakom dörren också om man vet vem det är! En rolig bok!

 3. Bästa boken för små läsare.
  Mallan61, 9 mars 2021

  Upprepning, knacka på alla dörrar. Vad finns bakom dörren? Många detaljer att samtala om. Bra att den finns att beställa med tjocka sidor.

 4. Kul bok
  Jennifer, 21 januari 2021

  Barnen på förskolan älskar den och likaså min dotter, rolig och enkel att bläddra igenom. Perfekt även till de minsta.

 5. Sönderläst
  Anna, 8 september 2020

  Denna bok har varit så populär att vi fått köpa den 2 gånger för den första höll tillslut inte ihop efter antalet tejpningar. Pojken läste med förtjusning från 6 mån -1,5 år. Rekommenderas

 6. Beror på barnets smak
  Johan, 3 april 2020

  Jag inser nu hur svårt det är att skriva en barnboksrecension då små barn har så många faser. Att denna bok som inte va så spännande kanske är hur kul som helst några månader senare. Hursomhelst, denna recension utgår ifrån då min son var 1,5-2år.

  Denna boken hypades upp av bibliotekarier, andra föräldrar och recensioner på nätet som ett "måste ha" till barnet. Samtidigt hörde jag av andra föräldrar att det va den tråkigaste bok dom och barnet läst. Jag tyckte idén med att knacka sig... Läs hela recensionen

 7. Rolig bok!
  Kajsa, 5 juni 2019

  Min 6 månaders tycker att boken är helfestlig med alla färger och figurer. Han blir helt vild när man visar honom den och ska "banka" på sidorna. Bra betyg!

 8. Pedagogisk och populär
  Sus4, 13 augusti 2018

  En av sonens favoriter. Han älskar alla böcker vi har av Anna-Clara Tidholm. Som alla hennes böcker är den enkel och pedagogisk.

 9. En bok som även den minsta kan vara delaktig i
  Elsa, 2 maj 2018

  Även ett barn under ett år kan roas av denna bok och vara med och knacka. Det är inte jättemycket text men olika detaljer att prata om.

 10. Genial
  Sofie S, 22 januari 2017

  Är på min topp tre lista över de absolut bästa barnböckerna till barn under tre år. Fyra åringen tycker fortfarande att det är roligt att knacka på dörrarna med de olika färgerna. Fin historia där man kommer omkring färgerna och kan också räkna djuren i de olika rummen. Rekommenderas!

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Anna-Clara Tidholm