18 mystiska gåtor (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2018-05-24
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Elin Jonsson
Dimensioner
201 x 147 x 7 mm
Vikt
266 g
SAB
uB
ISBN
9789150120196
18 mystiska gåtor (kartonnage)

18 mystiska gåtor

Kartonnage Svenska, 2018-05-24
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Här presenteras lättlästa och spännande mysterier som satt igång människors fantasi världen över. En del så sent som häromåret, andra lite längre tillbaka i tiden. Som läsare behöver du inte veta något om ämnet sedan tidigare. All information som behövs för att knäcka gåtan finns i texten eller bilderna. Man behöver alltså inte vara så påläst, men det hjälper att vara klurig!
Varför försvinner båtar spårlöst just i Bermudatriangeln? Finns Loch Ness-odjuret på riktigt? Och varför tror en del att den första månlandningen bara är fusk?
Andreas Palmaer är journalist, redaktör och författare till bland annat Fans och böckerna om Sant eller falskt. Han skriver om barnböcker i DN Kultur och tillsammans med Bengt Fredrikson har han tidigare skrivit Världens första sportstjärnor, 19 historiska gåtor och 21 sanna deckargåtor.
Bengt Fredrikson är journalist och författare som har skrivit lättlästa böcker om allt från schlager till Alfred Nobel. Han har bland annat vunnit Bokjuryns första pris inom kategorin faktaböcker för Titanic katastrofen.
Elin Jonsson är illustratör som bland annat jobbat för Fantomen, Agent X9 och Utopi Magasin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 18 mystiska gåtor
  2. +
  3. 19 historiska gåtor : från Titanic till Dracula

De som köpt den här boken har ofta också köpt 19 historiska gåtor : från Titanic till Dracula av Bengt Fredrikson, Andreas Palmaer (inbunden).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 18 mystiska gåtor