Naondel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Röda klostret (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2016-09-09
Upplaga
1
Förlag
Berghs
Medarbetare
Lyytinen, Lasura (form) / Strömberg, Emma (form)
Dimensioner
220 x 140 x 30 mm
Vikt
475 g
SAB
uHc
ISBN
9789150221930
Naondel (inbunden)

Naondel

Inbunden Svenska, 2016-09-09
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Klostret får aldrig förgäta vad vi genomled, för att skapa en fristad för våra efterföljare, en plats där kvinnor tillsammans kan arbeta och lära. Må minnet av oss leva så länge dessa byggnader står kvar

Naondel är den fristående fortsättningen på Maria Turtschaninoffs succéroman Maresi. I Naondel får Ursystrarna som grundade det Röda klostret med egna ord berätta sin historia.

Kabira har som ung flicka fått i uppgift att vårda en källa med både goda och onda krafter. Men då hon förälskar sig i visirens stiliga men självupptagna son Iskan avslöjar hon källans hemliga förmågor för honom. Iskan ser genast hur han kan använda källans krafter för sina egna mörka syften, och Kabiras felsteg har fruktansvärda konsekvenser både för henne själv och hela hennes land.

Fångad i Iskans harem får Kabira snart sällskap av andra kvinnor: nomadflickan Garai, krigaren Sulani, drömväverskan Orseola och många fler. Systerskap och endräkt mellan kvinnorna uppstår inte av sig själv. Först då de börjar samarbeta blir en flykt möjlig. Men den har ett pris, både för dem som stannar och dem som flyr.

Maria Turtschaninoff
Maria Turtschaninoff, född 1977, är en av Finlands mest framstående fantasyförfattare. Turtschaninoff debuterade med De ännu inte valda år 2007. Hennes ungdomsroman Maresi belönades med Finlandia Junior 2014 och har kommit ut i 15 länder. Turtschaninoff har också belönats för romanerna Arra och Anaché. Naondel är hennes sjätte roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naondel
  2. +
  3. Breven från Maresi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Breven från Maresi av Maria Turtschaninoff (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Naondel