Järnprinsessan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2015-02-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150700787
Järnprinsessan (e-bok)

Järnprinsessan (e-bok)

(Paranormal Romance)

(7 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-02-20
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ett löfte till en prins fick mig att återvända till landet Aldrig
och nu är jag fånge vid Vinterhovet.
Tiden här fungerar inte som i den vanliga världen och kanske visar det sig, när jag tar mig härifrån, att hundra år har gått och att min familj och mina vänner är döda sedan länge. Tanken skrämmer mig, men jag kan inte låta bli att undra.
Dessutom verkar ett krig mellan Sommaren och Vintern oundvikligt - och jag står mittemellan två dödsfiender. Jag heter Meghan Chase och det här är min berättelse.
Till hälften alvprinsessa, till hälften människa, har Meghan aldrig platsat någonstans. Övergiven av Vinterprinsen som hon trodde älskade henne är hon nu Vinterdrottningens fånge. Samtidigt som det drar ihop sig till krig mellan Sommarhovet och Vinterhovet, inser Meghan att den verkliga faran kommer från Järnhovet - varelser bara hon och hennes frånvarande prins har sett. Men ingen tar henne på allvar. Och vad värre är: Meghans alvkraft har blivit fråntagen henne och hon är fast med bara sin list till hjälp. Att lita på någon vore dumdristigt - att lita på någon som tros vara en förrädare ännu dummare. Men trots det kan Meghan inte undvika de längtansfulla viskningarna i hennes alltför mänskliga hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julie Kagawa

Bloggat om Järnprinsessan