Kom i min famn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2020-01-09
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150728835
Kom i min famn (e-bok)

Kom i min famn (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-09

Styckköp

65 129 Du sparar 64 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum
Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en främling som avslöjar något som får hela din värld att vändas upp och ner?

Det är vad som händer Thomas, en gift man med en fyraårig dotter, en man som prioriterar familjen och sätter en ära i att vara en god människa.

Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra närmare får hon svårt att hålla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

*** Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman Djävulen hjälpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder. Caroline är född 1976 och bor i Stockholmsområdet med sin man och två barn. Kom i min famn är hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kom i min famn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 11 januari 2020

    Boken Kom i min famn är den första boken i en ny serie i genren Family Noir, och handlar om samtalsterapeuten Simone Boman.

    Tidigare så har författaren Caroline Eriksson skrivit fyra böcker. Två historiska spänningsromaner och två psykologiska spänningsromaner. Jag har läst dom två senare, De försvunna och Hon som vakar. Och jag tyckte mycket om båda dom två böckerna.

    Och nu ser jag verkligen fram emot den här nya planerade serien, för jag tyckte väldigt mycket om den här f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Eriksson