Vän med förmåner (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2017-08-15
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Susanne Andersson
Originaltitel
The next best thing
Medarbetare
Jansson Icardo, Helena (red.)
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
211 g
SAB
Hce
ISBN
9789150924787
Vän med förmåner (pocket)

Vän med förmåner

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-08-15
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lucy Lang är inte ute efter sprakande kärlek. Hon vill bara ha en trevlig, hygglig man. Någon som klipper gräsmattan, sköter grillen och lär deras framtida barn att spela fotboll. Men viktigast av allt: någon som inte rör upp för mycket känslor i hennes hjärta. Som ung änka kan Lucy inte riskera att förlora allt igen.

Så nu är det farväl till Ethan, hennes sexige men opassande "vän med förmåner", och hej till mannen hon kan gifta sig med. Synd bara att Ethan inte alls har några planer på att försvinna ur hennes liv. Enligt honom finns nämligen allt hon behöver rakt framför näsan på henne ...

KRISTAN HIGGINS har skrivit en lång rad böcker, mest romance, och hyllas för sina mysiga berättelser med rapp dialog, vass humor och hög underhållningsfaktor. Hon bor i Connecticut i USA med sin man, två barn, en hund och en katt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vän med förmåner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktig feelgood
    Lena Maria Årenborg, 19 februari 2020

    Ny favorit författare, härligt språk, fick skratta, gråta, mysig handling, kärlek när det är som bäst. Ville inte sluta läsa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristan Higgins