15 sätt att bli fri från stress (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2017-10-16
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Ölander, Ellinor (red.) / Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
178 x 110 x 12 mm
Vikt
100 g
SAB
Doga
ISBN
9789150929287
15 sätt att bli fri från stress (pocket)

15 sätt att bli fri från stress

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2017-10-16
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
15 sätt att bli fri från stress är den ultimata handboken för ett friskare och lyckligare liv med mindre stress och mer välmående. Här förklarar författaren Karin Isberg vad stress och utmattning egentligen är och varför kvinnor drabbas i högre grad än män. Boken är fylld av effektiva verktyg för att minska stressen i vardagslivet, såväl hemma som på jobbet: spara tid och energi, få mer ork och glädje, dra gränser och lär dig säga nej, sänk kraven och bli mer närvarande i nuet. Och inte minst vad gör man när stressen plötsligt tar kontrollen? I varje kapitel finns, förutom enkla och konkreta knep, också smarta tester och checklistor.

KARIN ISBERG är diplomerad livscoach och utbildad i neurovetenskap, mindfulness och psykosyntes. Hon har skrivit flera hyllade böcker om stress, relationer och välmående, och håller också populära kurser och föredrag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av 15 sätt att bli fri från stress. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Insiktsfull bok
  Emma , 18 mars 2019

  En mycket lärorik och insiktsfull bok som hjälper att förstå sig själv och sin stress. Boken föreslår ett annorlunda sätt att tänka som minskar stress och ökar istället välbefinnande.

 2. Stressa ner
  Bettan , 12 september 2018

  Mycket bra information. Fick bra tips på hur man kan göra för att stressa ner. Behövs mera sådana här böcker om detta ämne som blivit väldigt vanligt i dagens samhälle

 3. Andvändbar när man mår som sämst.

  Väldigt bra. Boken föklara vad stress gör med en och hur man ska göra för att må bättre. Den är lättläst. Det är en bok jag kan rekommendera till alla.

 4. Jättebra!
  Frida, 21 december 2017

  Lättläst, intressant och bra bok, med exempel och tips för en bättre vardag. Den är lärorik och man blir verkligen en gladare person! Rekommenderar den om du vill bli lugnare och förstå varför du känner som du gör i vissa situationer, samt hur du kan lösa problemen.

Visa alla 4 recensioner