Damen som köpte en buss och bara drog (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2018-05-15
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Gunilla Mattsson
Originaltitel
A Grand Old Time
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
220 x 150 x 40 mm
Vikt
542 g
SAB
Hce
ISBN
9789150932492
Damen som köpte en buss och bara drog (inbunden)

Damen som köpte en buss och bara drog

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-05-15
24
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Livet börjar vid 75

Evelyn "Evie" Gallagher ångrar den hastiga flytten till äldreboendet i Dublin. Hon är visserligen sjuttiofem och nybliven änka, men långt ifrån död. Så en morgon, medan hela hemmet sover, kliver Evelyn ut genom porten för att aldrig återvända.

Hon ger sig av på en roadtrip som kommer att ta henne via Liverpool till Bretagne, där hon köper en campingbuss och påbörjar sitt livs äventyr. Men det är inte alla som tycker att stora äventyr är passande för en dam i Evelyns ålder, allra minst hennes son Brendan och hans fru Maura. Tillsammans ger de sig av för att leta efter Evelyn. Och när de till slut hittar henne få de en chock. För medan Brendan och Maura verkar ha gett upp hoppet om kärleken har Evelyn definitivt inte det. Livet har bara börjat.

***

JUDY LEIGH lämnade ett långt yrkesliv som teaterlärare för att ta en universitetsexamen i kreativt skrivande 2015. Hon har sedan dess blivit publicerad i en rad brittiska tidskrifter. Damen som köpte en buss och bara drog är hennes prisade debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Damen som köpte en buss och bara drog. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Charmig feelgood om kärlek och relationer
    Villivonkansbooks, 28 augusti 2018

    Evie ångrar att hon flyttat till ett äldreboende. Hon är 75 år och nyligen änka men är långt ifrån död än. En morgon promenerar Evie ut från äldreboendet för att aldrig komma tillbaka. Istället väntar ett stort äventyr i Europa.
    🐴
    Damen som köpte en buss och drog är en charmig berättelse om sjuttiofemåriga Evie. Som en dag får nog och ger sig iväg på äventyr. Det blir spel på hästar, sena pubkvällar med mycket vin, köp av husbil och många nya fina vänner. En helt ny värld öppn... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Judy Leigh