Kärlek, bakelser och en mops (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Helena Tusås
Originaltitel
Pupcakes: A Christmas novel
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Dimensioner
220 x 145 x 30 mm
Vikt
503 g
SAB
Hce
ISBN
9789150939798
Kärlek, bakelser och en mops (inbunden)

Kärlek, bakelser och en mops

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-10-19

Slutsåld

Brydie Bensons liv är en enda röra. Hon har precis skilt sig och flyttat till en ny lägenhet, och plötsligt står han där på tröskeln och vill flytta in överviktig, deprimerad och i stort sett hemlös: mopsen Teddy Roosevelt. För att ha råd att betala sina räkningar tar Brydie ett nattjobb i en mataffär, och när allt verkar som mörkast får hon en ljus idé. Varför inte kombinera sin hobby bakning med den nyfunna kunskapen om hundar? Hon vågar språnget och startar bageriet Pupcakes. Snart visar det sig att hon tagit sig an en riktig utmaning. Och när läkaren Nathan Reid, husse till den irländska varghunden Sasha, kliver in genom dörren kompliceras tillvaron ytterligare. Men det börjar gå upp för Brydie att livet är ungefär som att lära sig ett nytt kakrecept: man måste testa några gånger innan det blir perfekt.

Noblins berättelse om att finna sin väg är fylld med färgstarkakaraktärer, lättsam och upplyftande ... en riktig godbit.

USA Today

 

***

ANNIE ENGLAND NOBLIN är en amerikansk författare med en examen i kreativt skrivande. Hon undervisar i engelska och kommunikation på Arkansas State University. När hon inte skriver tar hon hand om hemlösa hundar och katter. Hon bor i Missouri med sin son och man och tre hundar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek, bakelser och en mops. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mysläsning
    Villivonkansbooks, 25 november 2018

    Kärlek, bakelser & en mops är riktigt mysig läsning. Jag är svag för djur i böcker och här spelar mopsen Teddy en stor roll. Brydie tar sig an jobbet som hundvakt trots stor motsträvighet i början. Men det visar sig ganska snart att det ändå är rätt trevligt med en hund. En hund gör dessutom att man träffar andra människor oväntat, som t.e.x en snygg läkare som också har hund. Boken är lite förutsägbar men det är inlindat i stor dos charm så det gör inget. Jag gillar att läsa om Brydie och fö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annie England Noblin