På andra sidan natten : instapoesi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-12-05
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Mörner, Anna (form)
Illustratör/Fotograf
Anna Mörner
Dimensioner
180 x 130 x 15 mm
Vikt
259 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789150941722

På andra sidan natten : instapoesi

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-12-05
180
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Instapoesi har blivit ett internationellt fenomen. Under ledning av bland andra Rupi Kaur, kallad pop star of poetry, med 2,6 miljoner följare på Instagram har en ny och mer tillgänglig form av poesi vuxit fram. Nu kommer den första svenska instapoesi-boken, På andra sidan natten, av Michaela Forni och Michaela Hamilton, illustrerad av Anna Mörner.

Idén till boken föddes när Forni & Hamiltons följare i sociala medier efterfrågade en samling av de texter som de läser upp i podden och lägger ut på Instagram. Texterna rymmer både mörker och ljus och avhandlar allt från kärlek och sorg, till vänskap och ångest.

***

Michaela Forni är entreprenör, influencer och författare. Hon har tidigare givit ut En bok om kärlek (2009) och Om att älska (2013). Hösten 2016 kom Jag är inte perfekt, tyvärr, en handbok om ångest som sålde i tiotusentals exemplar och som är mer aktuell än någonsin i en tid där fler och fler unga kvinnor blir utbrända. Hon har hundratusentals följare i sociala medier, en podd tillsammans med Michaela Hamilton och driver en rad andra projekt.

Michaela Hamilton har bloggat och skrivit krönikor för CHIC och Veckorevyn, har ett populärt mat-instagramkonto och podden Forni & Hamilton tillsammans med Michaela Forni. Hon är invald i talangsällskapet 26 club för de bästa unga kommunikatörerna i Sverige och jobbar som senior konsult på en contentbyrå. Hon har sedan 2014 publicerat sina texter i sociala medier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På andra sidan natten : instapoesi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk diktsamling
    Weronika Swarzynska, 21 januari 2019

    Ett levande språk som berör varenda liten cell i kroppen min och väcker till liv många känslor. Tack för det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna