På andra sidan natten : instapoesi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-12-05
Förlag
HarperCollins Nordic
Illustratör/Fotograf
Anna Mörner
Dimensioner
180 x 130 x 15 mm
Vikt
259 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789150941722
På andra sidan natten : instapoesi (inbunden)

På andra sidan natten : instapoesi

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-12-05
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Instapoesi har blivit ett internationellt fenomen. Under ledning av bland andra Rupi Kaur, kallad pop star of poetry, med 2,6 miljoner följare på Instagram har en ny och mer tillgänglig form av poesi vuxit fram. Nu kommer den första svenska instapoesi-boken, På andra sidan natten, av Michaela Forni och Michaela Hamilton, illustrerad av Anna Mörner.

Idén till boken föddes när Forni & Hamiltons följare i sociala medier efterfrågade en samling av de texter som de läser upp i podden och lägger ut på Instagram. Texterna rymmer både mörker och ljus och avhandlar allt från kärlek och sorg, till vänskap och ångest.

 

***

 

Michaela Forni är entreprenör, influencer och författare. Hon har tidigare givit ut En bok om kärlek (2009) och Om att älska (2013). Hösten 2016 kom Jag är inte perfekt, tyvärr, en handbok om ångest som sålde i tiotusentals exemplar och som är mer aktuell än någonsin i en tid där fler och fler unga kvinnor blir utbrända. Hon har hundratusentals följare i sociala medier, en podd tillsammans med Michaela Hamilton och driver en rad andra projekt.

Michaela Hamilton har bloggat och skrivit krönikor för CHIC och Veckorevyn, har ett populärt mat-instagramkonto och podden Forni & Hamilton tillsammans med Michaela Forni. Hon är invald i talangsällskapet 26 club för de bästa unga kommunikatörerna i Sverige och jobbar som senior konsult på en contentbyrå. Hon har sedan 2014 publicerat sina texter i sociala medier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På andra sidan natten : instapoesi
  2. +
  3. Om att älska : 90 berättelser om hjärta och smärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om att älska : 90 berättelser om hjärta och smärta av Michaela Forni (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om På andra sidan natten : instapoesi