Hjärtats tillfälligheter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Österbyserien (del 3)
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2019-06-03
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
176 x 110 x 20 mm
Vikt
176 g
SAB
Hc
ISBN
9789150943313
Hjärtats tillfälligheter (häftad)

Hjärtats tillfälligheter

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2019-06-03
64
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Emma är den som blivit kvar hemma i byn, och medan hon jobbar i sin pappas gamla lanthandel ser hon vännerna jaga sina drömmar, bilda familj och skaffa barn. När Beathan dyker upp på sin motorcykel, med sin charmiga accent och sina varma ögon, är hon fast besluten att inte bry sig om honom trots att han är lika oemotståndlig som de skotska krigarprinsarna hon brukar läsa om i sina Harlequinromaner. Beathan bär på en sorg och stannar aldrig upp tillräckligt länge för att minnas. Men det är något med Emma som gör honom villig att bortse från de löften han givit sig själv. Frågan är vad som krävs för att han ska kunna gå vidare? Hjärtats tillfälligheter är den tredje boken om Österby, en charmig och rörande berättelse om att släppa taget om det förflutna och våga något nytt.

När Simona Ahrnstedt möter Emma Hamberg, blir det Sofia Ymén."

- @frokensmillaskanslaforbocker

En underbar bok!

- @boktyckaren om Den mitt hjärta slår för

En underbar och lättsam feelgoodpärla i härlig landsbygdsmiljö. Hoppas på en fortsättning.

- @the_book_journey om Den mitt hjärta slår för

Feelgood precis som den ska vara! Gick inte att lägga ifrån sig alls, sidorna bläddrar av sig själva.

- @angelundebring om Den mitt hjärta slår för
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hjärtats tillfälligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig läsning
  Villivonkansbooks, 2 september 2019

  I hjärtats tillfälligheter kämpar Emma på i lanthandeln efter att hennes pappa dött. Nu hotar hennes mamma med att sälja lanthandeln men vad ska Emma göra då? Hon är den som blivit kvar hemma i byn Österby hela livet. En dag korsas hennes vägar med skotten Beathan och starka känslor uppstår. Det är en varm roman om kärlek och livsval. Jag gillar både Emma och Beathan, de är karaktärer jag känner för. Jag gillar att Emma är en tjej som trivs på landsbygden och inte drömmer om storstad och mass... Läs hela recensionen

 2. En underbar feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 18 augusti 2019

  En underbar feelgood, charmig, romantisk, med historiska inslag och släktband. Jag slungas tillbaka till min tid med Harlequinböcker när man bara njuter och får den där mysiga, romantiska måbra känslan Ingela kroppen med fjärilar i magen och små rosa moln. En lättläst bok med ett lätt språk som flyter på bra. En perfekt strandbok eller krypa upp i soffanmys bok.

 3. Härlig feelgood!
  Lollos bokhörna, 8 juli 2019

  "Hjärtats tillfälligheter" av Sofia Ymén är en bladvändare. Det här är feelgood precis som det ska vara. Lättläst, lätt att tycka om och välskriven! "Hjärtats tillfälligheter" är en berättelse om att våga släppa taget och börja på något nytt. Det här är en kärleksroman i Harlequinstil och jag älskar det. Jag blir engagerad i Emma och Beathans liv och det enda negativa är att boken tar slut för fort! Vill läsa mer om Emma, Beathan och hans släkt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofia Ymén