Den andra kvinnan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2019-05-14
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Susanne Andersson
Originaltitel
The Other Woman
Dimensioner
220 x 145 x 35 mm
Vikt
550 g
SAB
Hce
ISBN
9789150943368

Den andra kvinnan

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-05-14
33
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I en avlägsen by i Andalusiens berg börjar en kvinna skriva ner sin berättelse. Den handlar om mannen hon en gång älskade och om barnet som togs ifrån henne. Hon är en av de få som känner till Kremls bäst bevarade hemlighet att KGB för länge sedan lyckades få in en spion i västvärldens hjärta. En spion som nu står på maktens tröskel. Bara en man kan avslöja konspirationen: Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för israeliska underrättelsetjänsten. Han har slagits mot Rysslands mörka krafter förut, och har förlorat mycket. Nu samlar han kraft för den slutliga uppgörelsen

"Fantastisk..."

-Publishers Weekly

"Av alla som skriver spionromaner idag är Daniel Silva helt enkelt den bästa."

- Kansas City Star

"Silvas böcker är alltid fascinerande Den griper tag och kommer göra alla fans av Daniel Silva nöjda men tilltalar också alla som gillar spiongenrens äldre mästare, som John le Carré och Graham Greene."

- Kirkus Reviews

"Ytterligare en juvel i spionromanmästarens gnistrande krona."

- Booklist

***

DANIEL SILVA är flerfaldigt prisbelönt och anses vara en av thrillergenrens allra främsta författare. Han debuterade 1997 och har sedan dess skrivit en lång rad hyllade spionromaner, bland annat serien om Gabriel Allon. Hans böcker har översatts till fler än 30 språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den andra kvinnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fungerade inte för mig
    @bettan_bokprataren (Örebro), 8 juni 2019

    Jag är nog inte rätt person att recensera den här boken då jag har svårt för böcker om spionage, i alla fall när det kommer till invecklade politiska handlingar. Det där med KGB och kontraspioner är nog inte min grej.
    Tyvärr blev det samma med den här boken, det är för många personer, organisationer och länder att hålla reda på och det funkar inte för mig.
    Läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/06/den-andra-kvinnan-daniel-silva.html

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniel Silva