Vi skulle ha fjällvandrat : och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2019-08-19
Förlag
HarperCollins Nordic
Dimensioner
192 x 142 x 25 mm
Vikt
374 g
SAB
Dok
ISBN
9789150943573

Vi skulle ha fjällvandrat : och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-19
210
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


Av författaren till kultförklarade Familjens projektledare säger upp sig.

Befriande och ärligt om föräldraskapets fallgropar!

Med mycket humor och oändlig kärlek till föräldraskapet närmar sig Gunilla Bergensten det vi alla undrar när barnen är flygfärdiga: Vad kunde vi ha gjort annorlunda när de växte upp?

Om du förvånat ser barnen växa upp (alldeles för fort) och vara på väg att lämna hemmet (alldeles för snart) och funderar på om du är riktigt klar med allt du borde ha sagt, gjort och lärt dem och på vad som kunde blivit annorlunda då är Vi skulle ha fjällvandrat - och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp boken för dig.

Med samma härliga humor som i Familjens projektledare säger upp sig funderar Gunilla Bergensten på varför ungarna inte är mer intresserade av henne (därför att allt hon berättar är sedelärande historier), inte får misslyckas (det är så jobbigt för henne), inte blev jämställda (det kan vara så) och varför de inte bara kan vara lyckliga (är det verkligen så mycket begärt?). Villigt erkänner hon sina misstag som förälder och lockar fram skratt av igenkänning hos läsaren.

"Gunilla Bergensten skriver pricksäkert om det eviga ämnet relationer och lockar till massor av igenkännande skratt och en och annan tår."

- Sagt om Att älska varandra i längden och på bredden

"Jag tycker att er föräldrastil är intressant. Först försöker ni med en sak, så funkar inte det, då gör ni tvärtom och så funkar inte det heller. Då ger ni upp. Det brukar ta en vecka."

- Gunillas dotter Ellen

***

GUNILLA BERGENSTEN är skribent och creative director. Hon har arbetat på reklambyrå och som journalist. 2008 gav hon ut den uppmärksammade boken Familjens projektledare säger upp sig. Året efter följde hon upp succén med När jag fyller 40 ska jag vara snygg, rik och lycklig (och yngre). Hösten 2010 debuterade Gunilla som skönlitterär författare med Konsten att vara otrogen på Facebook och därefter utkom Att älska varandra i längden och på bredden. Gunilla Bergensten är gift och har två barn. Familjen bor numera i San Francisco i USA efter att maken vann ett green card på lotteri.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi skulle ha fjällvandrat : och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vi skulle ha fjällvandrat : och 25 andra misstag jag gjorde när barnen växte upp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok med igenkänning och skratt.
  veronicas_bok_bak_liv, 7 oktober 2019

  Jag har läst Gunillas förra bok "Familjens projektledare säger upp sig" en fantastisk bok och älskade den. Den här boken är precis som den förra, skriven med hög igenkänningsfaktor på ett humoristiskt sätt med en ton av ironi. Gunilla lyckas verkligen sätta fingret på en mammas tankar och känslor och jag både skrattar, får ångest och många reflektioner över mitt föräldraskap (på ett positivt sätt). Det finns så många fullträffar i denna bok att det är omöjlighet att plocka fram en. Jag säger bara läs den!

 2. handbok i hur du inte ska göra !
  @bettan_bokprataren (Örebro), 6 september 2019

  Jag gillar sättet boken är skriven på, de korta kapitlen med rubriker på de olika misstagen. Sms kontakterna är nog de jag känner igen mig mest i och det är de jag gillar mest.

  Misstag 13 är nog ett av de som jag tror att så gott som alla föräldrar kan känna stor samhörighet till. " Jag skulle ha varit där när jag väl var där"

  Vill du ha goa skratt och situationer med hög igenkänning så läs den här!
  Läs mer på bloggen https://bokprataren.blogspot.com/2019/09/vi-skulle-ha-fjallvandrat-gunilla.html

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gunilla Bergensten