Tre systrar och en jul att minnas (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2019-10-25
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Tove Hellbom
Originaltitel
The Christmas Sisters
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
210 x 136 x 137 mm
Vikt
410 g
SAB
Hce
ISBN
9789150944310

Tre systrar och en jul att minnas

(13 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-10-25
126
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En charmig berättelse om mammor och döttrar, kärlek och familjeband

Det viktiga med julen är inte det som ligger under granen, utan de som står runt den

Det enda Suzanne McBride önskar sig till jul är att hennes tre döttrar ska komma hem och att de ska vara lyckliga. Men när Posy, Hannah och Beth återvänder till sitt barndomshem i skotska högländerna börjar gamla spänningar och begravda hemligheter genast bubbla upp till ytan. Suzanne är fast besluten om att de ska fira en perfekt jul tillsammans, men innan det kan bli verklighet finns det saker från det förflutna som måste upp på bordet

Den bästsäljande feelgood-drottningen Sarah Morgan är tillbaka med en ny roman om systerskap, kärlek och familjeband, fylld av romantik och humor.

***

Sarah Morgan är romanceförfattare med en lång rad älskade romaner bakom sig böcker som sålts i mer än 15 miljoner exemplar världen över. Hennes specialitet är att förena humor och hetta med modern romantik, och tack vare det har hon mängder av fans och har belönats med flera utmärkelser. Hon bor med sin familj utanför London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tre systrar och en jul att minnas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar feelgood men julkänsla
  veronicas_bok_bak_liv, 24 december 2019

  För mig var det det första jag läste av Sarah Morgan och jag funderar på hur jag kunnat missat hennes böcker tidigare, jag kommer absolut läsa mer från henne. Enligt mig är denna bok helt underbar, den har allt det som jag söker i en feelgood - kärlek, komplicerade relationer, sorg och en mysig julkänsla. Boken är skriven på ett enkelt språk som flyter väldigt lätt och jag kommer snabbt in i boken. Bokens story byggs på huvudkaraktärerna; mamman och hennes tre döttrar och man får läsa om der... Läs hela recensionen

 2. Mysig feelgood!
  Lollos bokhörna, 21 december 2019

  Suzanne McBride drömmer om en jul med sin familj. Hon önskar att hennes tre döttrar ska komma hem och att de ska vara lyckliga. Men med döttrarna följer även gamla spänningar och de börjar bubbla upp till ytan. Alla har de saker de bär på som stör julfriden.

  Jag tokgillade den här boken och inser att jag måste läsa mer av denna författare.

  Boken berättas ur alla fyras synvinkel och man inser snart att de bär på en djup sorg som fortfarande gör ont. Det här är en bok om kärle... Läs hela recensionen

 3. Mysläsning
  Kaffeläsaren, 4 december 2019

  Tre systrar och en jul att minnas handlar om de tre systrarna Beth, Hannah och Posy. De är tre ganska olika systrar och de har en komplicerad relation till varandra. De ses bara när de åker hem till de Skotska högländerna för att fira jul hemma hos deras mamma Suzanne. I år är det 25 år sedan deras biologiska föräldrar plötsligt gick bort i en klättringsolycka och de lever alla med stora känslomässiga ärr sen den tiden. Det här blir julen när allt kommer upp till utan igen.

  Det är ri... Läs hela recensionen

 4. Helt underbar
  @bettan_bokprataren (Örebro), 25 november 2019

  Sara har gjort det igen. Precis som i den förra boken Konsten att bevara en hemlighet (tidigare inlägg) är jag trollbunden från sida ett och även den här gången har svårt att lägga den i från mig.

  En trevligt och lättsamt bok, en feelgood bok som verkligen har allt, hjärta, smärta och humor.
  Den är välskriven och språket är enkelt men inte tråkigt, den har ett bra driv som gör att jag hela tiden vill läsa mer.
  Mer på bloggen https://bokprataren.blogspot.com/2019/11/tre-systrar-och-en-jul-att-minnas-sara.html

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sarah Morgan