Kom i min famn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Simone Boman (del 1)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2019-12-20
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
216 x 143 x 27 mm
Vikt
424 g
SAB
Hc
ISBN
9789150947076
Kom i min famn (inbunden)

Kom i min famn

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-12-20
216
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kom i min famn Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum

Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en främling som avslöjar något som får hela din värld att vändas upp och ner? Det är vad som händer Thomas, en gift man med en fyraårig dotter, en man som prioriterar familjen och sätter en ära i att vara en god människa. Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra närmare får hon svårt att hålla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

"Med sin nya bok är svenskan den mest omtalade i Europa. De försvunna är en psykologisk spänningsroman som fått enormt fina recensioner."

- AFTONBLADET OM DE FÖRSVUNNA

***

Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman Djävulen hjälpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder. Caroline är född 1976 och bor i Stockholmsområdet med sin man och två barn. Kom i min famn är hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kom i min famn
 2. +
 3. Den enda utvägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den enda utvägen av Annika Bengtsson (häftad).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Kom i min famn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omvälvande tankeställare
  @iminbokhylla, 25 mars 2020

  Men oj så mycket tankar och känslor den här boken väckte hos mig. Simone har till synes allt man kan önska sig, två döttrar, en man som älskar henne, ett arbete hon trivs med och ett fint hus i ett bra område. Ändå återkommer samma tankar till henne åter och åter igen.. hon vill bort, bort från allt. Hon är trött på att hon får dra det största lasset hemma med barnen och ha koll på allt. Hennes man behandlar henne aldrig illa, de bråkar sällan men hon känner ändå inte att han lyssnar på henne... Läs hela recensionen

 2. En bok med familjerelationer som får 3+
  veronicas_bok_bak_liv, 13 mars 2020

  Det här är det första jag läser av Caroline Eriksson. Detta är hennes femte skrivna bok och Kom i min famn är del 1 i en planerad serie om samtalsterapeuten Simone. Boken är välskriven med ett bra språk som är är lätt att förstå och har ett bra flyt. Väldigt positivt enligt mig är att boken har korta kapitel, något som jag älskar. Jag tycker att Caroline beskriver skickligt både miljö och personbeskrivningar som gör att jag som läsare lär känna dom. Boken börjar väldigt bra och jag dras snab... Läs hela recensionen

 3. Spännande, starkt med snabb tempot
  Brijdeep Kaur, 3 mars 2020

  Kom i min famn är första delen i serien om terapeut Simone Boman. Boken är en spännande psykologiskt drama med familjerelationer i centrum. Jag blev fast i boken redan vid första sidorna. En stark bladvändare som jag kunde inte sluta läsa. Dessutom hade boken korta kapitel vilket gjorde att jag ville bara läsa "en kapitel till" och vips hade jag läst halva boken och helt plötsligt var klockan två på morgonen! 😮😮
  ------
  Spänning byggs upp redan från första sidan. Väldig... Läs hela recensionen

 4. Nagelbitare
  @bettan_bokprataren (Örebro), 20 januari 2020

  Vill du läsa en nagelbitare? I så fall ska du läsa den här psykologiska spänningsromanen.
  En stark bok med en nervkittlande känsla rakt igenom. Jag kunde inte sluta läsa den, jag var tvungen att bara läsa ett kapitel till och ett till och...Caroline är mycket skicklig på att bygga upp spänning, den kryper in under skinnet på mig. Redan från första till sista sidan kryper det och jag bara väntar på att det ska hända något olustigt, något hemskt.
  Boken har ett snabbt tempo, ett bra dri... Läs hela recensionen

 5. Spännande!
  Kaffeläsaren, 11 januari 2020

  Kom i min famn är den första delen i serien om samtalsterapeuten Simone Boman. I boken får Simone ett uppdrag på ett företag där Thomas jobbar. De får snabbt kontakt med varandra och har flera gemensamma nämnare som sommarstuga i området Marhem och olyckliga dödsfall inom familjen när de var barn. Thomas upptäcker snart att Simone är pålitlig och ingen som springer runt och snackar och han öppnar sig för henne.

  Hela tiden när jag läser känner jag att snart kommer något oväntat och h... Läs hela recensionen

 6. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 januari 2020

  Boken Kom i min famn är den första boken i en ny serie i genren Family Noir, och handlar om samtalsterapeuten Simone Boman.

  Tidigare så har författaren Caroline Eriksson skrivit fyra böcker. Två historiska spänningsromaner och två psykologiska spänningsromaner. Jag har läst dom två senare, De försvunna och Hon som vakar. Och jag tyckte mycket om båda dom två böckerna.

  Och nu ser jag verkligen fram emot den här nya planerade serien, för jag tyckte väldigt mycket om den här f... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Caroline Eriksson