I mörker gömd (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Will Trent (del 3)
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2020-01-29
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
Undone
Dimensioner
217 x 142 x 38 mm
Vikt
543 g
SAB
Hce
ISBN
9789150947083

I mörker gömd

(12 röster)
Inbunden,  Svenska, 2020-01-29
210
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På Atlantas största sjukhus tar Sara Linton hand om stadens fattiga, skadade och otursdrabbade. Hon är minst sagt härdad, ändå kan hon inte värja sig mot skräcken som griper henne när hon får in en medvetslös, uppenbarligen torterad kvinna. Vad har hon varit med om? I Atlantas utkanter har lokalpolisen satt i gång en egen utredning. Men Will Trent på Georgia Bureau of Investigation väntar inte på klartecken från sin chef innan han kastar sig in i jakten på förövaren och finner snart en fruktansvärd, mörk plats där han förstår att kvinnan hållits fången. Snart försvinner ännu en kvinna och Will Trent och Sara Linton samarbetar för att hitta henne innan det är för sent. Och de står inför ett fruktansvärt faktum: De må ha funnit gärningsmannens tortyrkammare, men själv är han försvunnen.

"Man kan säga att hon lever upp till sitt namn den här gången, Karin Slaughter, för det är en riktigt blodig seriemördardeckare. Fast är det riktigt bra berättat är jag beredd att överse med sånt, och det var den här."

- LOTTA OLSSON, DAGENS NYHETER

"Litteraturhjälte? Will Trent i Karin Slaughters böcker. Han har dyslexi och är lite blyg, och jag bara älskar honom."

- ANNA JANSSON, FÖRFATTARE

"Gång på gång bevisar Karin [Slaughter] att det inte är någon slump att hon är en av världens största och bästa thrillerförfattare."

- YRSA SIGURDARDÓTTIR

"Jag skulle följa henne vart som helst."

- GILLIAN FLYNN

"Oöverträffad när det gäller karaktärer, handling och tempo."

- MICHAEL CONNELLY

***

KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i mer än 35 miljoner exemplar. Hon har hittills skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgar-nominerade De fördärvade och flera böcker som gått direkt upp på Sunday Times topplista; De vackraste, Den goda dottern, Bilder av henne och Den sista änkan. Slaughter är grundare av Save the Libraries en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och dess verksamhet. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående spänningsroman Bilder av henne produceras just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för teve.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Slaughter