Biohack : ät rätt för just din kropp (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2019-12-20
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Elsa Paulson
Dimensioner
216 x 157 x 25 mm
Vikt
478 g
SAB
Qcab
ISBN
9789150947182

Biohack : ät rätt för just din kropp

(12 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-12-20
216
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
UPPTÄCK MATENS FULLA KRAFT med en av Sveriges främsta näringsexperter!

I BIOHACK : ät rätt för just din kropp berättar näringsexperten Fredrik Paulún om hur du kan använda maten på ett medvetet sätt för att påverka din hälsa positivt. Han delar för första gången med sig av sin personliga hälsoresa, berättar öppet om sina utmaningar och hur det kommer sig att han började biohacka sitt eget liv.

Idag vet man på mikronivå exakt vilka egenskaper olika livsmedel har. Den kunskapen är grunden till det som kallas biohacking. I boken går Fredrik igenom den senaste forskningen om vilka livsmedel som är bio hackarens bästa vänner och förklarar varför. Han hjälper dig att ta reda på vad just du behöver biohacka och hur du kommer igång. Välkommen till framtiden!

Med biohacking får du bättre hälsa och högre livskvalitet. Du kan också förebygga sjukdomar och förbättra dina odds i livets DNA-lotteri.

Börja Biohacka:

* Prestera mera

* Stärk ditt minne

* Bli kvitt sötsuget och håll vikten

* Få ut mer av din träning

* Få ökat skydd mot sjukdomar

***

FREDRIK PAULÚN är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoförfattare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Han skriver regelbundet för ett flertal tidningar och gör Näringspodden tillsammans med Martin Brunnberg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Biohack : ät rätt för just din kropp
 2. +
 3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Biohack : ät rätt för just din kropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intresan bok fångar intresset för att äta bra kost
  Pa, 20 januari 2021

  I boken i början beskriv att göra en blodanalys. Men med intresse för bra kost finns det mycket intressant information. Har ännu ej läst hela boken. Mycket nöjd

 2. Enkel, viktig och intressant
  Amos Segoete, 27 september 2020

  En välskriven bok med korta och lätta kapitel gällande kostens betydelse. Inspirerande och full av viktig fakta om vad vi bör äta och varför.

 3. Intressant och lättläst
  @bettan_bokprataren (Örebro), 23 maj 2020

  En spännande och intressant bok där författaren Fredrik på ett lättsamt sätt guidar oss igenom den senaste forskningen.
  Han ger mig bra information om olika livsmedel som är gynnsamma och han varvar det med egna erfarenheter och den senaste forskningen.
  Han förklarar vilka livsmedel som är bra ur ett biohack perspektiv och varför vi ska tänka så. Boken är indelad i tydliga kapitel och jag behöver inte läsa från pärm till pärm utan väljer vad jag vill läsa just för stunden.
  Jag t... Läs hela recensionen

 4. Läsvärd och intressant!
  Lollos bokhörna, 9 april 2020

  Fredrik är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoförfattare. I denna bok "Biohack" berättar han hur vi kan använda maten för att påverka vår hälsa positivt. Men han berättar även om sin egen hälsoresa, sina utmaningar och varför han började biohacka sitt eget liv.

  På ett lättsamt sätt guidar Fredrik oss igenom den senaste forskningen kring vilka livsmedel som är bra sett ur biohackning och varför. Boken är indelad i tydliga kapitel så att man lätt kan hitta om det är något specifikt... Läs hela recensionen

 5. Intressant
  Kaffeläsaren, 19 mars 2020

  Fredrik Paulún är näringsfysiolog och har skrivit åtskilliga böcker inom ämnet kost. I Biohack tar Fredrik upp vilken mat som är den bästa för våra kroppar. Information om olika varumedel varvas med Fredriks egna erfarenheter och den senaste forskningen. Fredrik är frikostig och bjuder på sig själv och det han upplevt. Det gör att boken känns varm och inbjudande och inte bara en stel faktabok med uppstaplad information. Det är intressant läsning där mycket känns igen, men en hel del är nytt. ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Fredrik Paulún