Renoveringsobjekten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-08
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
SAB
Hc
ISBN
9789150948646
Renoveringsobjekten (inbunden)

Renoveringsobjekten

Inbunden Svenska, 2020-05-08
189
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 20.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Efter succén med Brevvännerna nu är Eli Åhman Owetz tillbaka med en ny varm relationsroman.

Susanne har slagit in på en ny väg i livet. Hon har brutit upp från ett passionslöst äktenskap och lämnat arkitektfirman i Stockholm för att starta eget. Ett prestigefullt uppdrag i det lilla samhället Grävinge i Roslagen är den perfekta chansen att börja om på nytt. Till en början verkar det vara ett riktigt drömjobb att rita om fabriken, där man en gång tillverkade den berömda Grävingesandalen , till en lyxig konferensanläggning. Men när ägarparet presenterar sin vision börjar Susanne ana oråd. De vill riva alla husen längs fabriksgatan i byn. Ju mer Susanne lär känna sina nya grannar, desto mer omöjligt börjar hela renoveringsprojektet kännas.

För vad kommer att hända med Ingegerd som har bott i Grävinge i hela sitt liv? Hon som bjuder på kaffe med dopp och minnen från förr. Och Conny, fastighetsskötaren som väver bilinredningar på fritiden? Han som är mycket yngre än Susanne men som får henne att skratta som hon inte gjort på väldigt, väldigt länge.

Eli Åhman Owetz är författare och journalist. Hennes böcker utspelar sig i lantliga Roslagen, där Eli numera bor på gården där hon växte upp. Hon debuterade 2013 med Anna-Lisas antik, första delen i serien om Anna-Lisa. Hemma hos Bettan kom 2017, och hyllade Brevvännerna 2019. Renoveringsobjekten är en fristående fortsättning i samma miljö.

Om Brevvännerna:

"Jag läser mycket feel good-litteratur, både svensk och utländsk. Och jag undrar om inte Brevvännerna är en av de bästa böckerna i genren som jag någonsin läst." Leena Valtonen, Bonniers bokklubb

"Författaren lyckas som vanligt dra in läsaren i ett trivsamt äventyr med ups and downs. Hon är rasande skicklig på det, Eli Åhman Owetz." Nisse Scherman
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Renoveringsobjekten
  2. +
  3. Anna-Lisas val

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anna-Lisas val av Eli Åhman Owetz (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Renoveringsobjekten