Nomad : den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2020-05-22
Förlag
HarperCollins Nordic
Dimensioner
191 x 142 x 20 mm
Vikt
283 g
SAB
Rbo
ISBN
9789150948769
Nomad : den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen (inbunden)

Nomad : den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-05-22
216
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Att vandra har blivit en livsstil - genom att hitta tillbaka till naturen utforskar vi oss själva och finner balans i tillvaron. Människan har alltid gått till fots. Har det inte handlat om jakt så har det varit för att utforska livets mysterier. Vi utvecklas när vi är i rörelse, oavsett om det är fysiskt eller själsligt. Idag ser vi en stark ökning av natur- och ekoturism. Allt fler väljer att komplettera joggingskorna med ett par vandringskängor och aldrig har intresset för naturen omkring oss varit större. Genom att koppla ner teknologin och istället koppla upp oss mot naturen ökar vi vår hälsa och våra insikter - ett steg i taget. Teknologin har förändrat vårt sätt att leva. Vi är inte längre lika bundna till kontor, och allt fler reser och upptäcker nya platser. Många fler lever som moderna nomader.

I Nomad utforskar hälsoförfattaren Ulrica Norberg den nya trenden nomadism som spås bli vår tids nya väg mot att hitta balans, oavsett var i livet vi befinner oss. Boken innehåller både en fördjupande och en praktisk del, med tips om allt från packning till världens bästa vandringsleder. Varje kapitel inleds med dagboksanteckningar från Ulricas egna resor och upplevelser.

Ulrica Norberg har rest och vandrat världen över de senaste 20 åren och har skrivit ett tiotal böcker om yoga, hälsa och träning, bland annat bästsäljande Yoga en kvart om dagen, Poweryoga, Återhämtning och Andas. Förutom författare är hon en av Nordens mest populära och erfarna yogalärare och hon håller kurser och föreläsningar världen över.

"En mycket läsvärd och aktuell bok om att hitta tillbaka till naturen och sig själv." Ylva Sjöblom, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nomad : den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen
 2. +
 3. Mer levande med åren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mer levande med åren av Patricia Tudor Sandahl (inbunden).

Köp båda 2 för 330 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nomad : den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett måste för dig som vill ut och vandra!
  Boktanten, 27 augusti 2020

  Jag har alltid tyckt om att vara ute och gå i naturen. Víd fem tillfällen har jag varit upp och gått mellan Nikkaloukta och Abisko samt även kortare sträckor av Skåneleden. Det kommer ett lugn över mig när jag hänger på mig ryggsäcken, speciellt uppe i fjällen. Känslan av att vara ute i "vildmarken", att telefonen inte fungerar och att jag inte behöver fundera på som måste göras hemma eller på jobbet eftersom det ändå inte går att göra något, är väldigt skön. För mig blir det en enorm avkoppl... Läs hela recensionen

 2. En bok som inspirerar
  veronicas_bok_bak_liv, 6 augusti 2020

  I boken Nomad skriver hälsoförfattaren Ulrica om den nya trenden att vandra. Hon skriver om vad som händer med oss människor både fysiskt och psykiskt när vi beger oss ut i naturen och vandrar. Ulrica delar med sig av sina tankar och reflektioner kring sina erfarenheter kring vandring.

  Den här boken är lättläst och välskriven. Ulrica delar med sig av vackra bilder och kloka citat som "Att stanna upp ett tag kan vara enda sättet att orka gå vidare" (från Olle Wedholm), att läsa citat... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ulrica Norberg