När vi faller (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morden i Hudiksvall (del 7)
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2021-04-12
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sundberg / Art by Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
220 x 140 x 28 mm
Vikt
434 g
SAB
Hc
ISBN
9789150963472
När vi faller (inbunden)

När vi faller

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-04-12
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Spänningsmästaren Gabriella Ullberg Westin släpper sjunde delen i Morden i Hudiksvall-serien. När vi faller är en historia om rikedom, fattigdom och en djup önskan om att räcka till.

En varm morgon i juli hittas den framgångsrike företagaren Jens Hult död. Nyheten kommer som en chock för invånarna i Hudiksvall, som sett Jens och hans barndomsvän Vera Hildingson sätta staden på kartan.

Hantverkaren Henry Frisk stretar på för att få ekonomin att gå ihop som ensamstående pappa. En dag får han ett erbjudande som skulle ge honom pengar han aldrig trodde han kunde få, men det medför att han måste begå ett brott.Vad är han beredd att offra för att ge tonårssonen Dexter det han behöver?

Kriminalinspektör Johan Rokka får fallet med Jens Hult på sitt bord. Ingenting är vad det först verkar vara, och utredningen blir alltmer komplex. Dessutom påverkas han privat, då relationen med kollegan Janna sätts på prov. Samtidigt hotar århundradets regnoväder att dra in över Hudiksvall. Det är bara en tidsfråga innan allt nått sin kulmen.

"Berättartekniken är suverän: vi rör oss snabbt mellan olika perspektiv som för handlingen framåt i oväntade vändningar (...) välskrivet och spännande, det här är en författare som ständigt utvecklas." Anders Kapp, Kapprakt.se

"En lättillgänglig och spänstig spänningsroman. Språket är friskt, fartfyllt och helt i linje med innehållets snabba tempo. Handlingen drivs framåt med mycket dialog, texten upplevs som visuell och samtida. En välresearchad spänningsroman som trots det faktaspäckade innehållet inte alls är svårläst." Katrine Hamori, BTJ-häftet

Sagt om Morden i Hudiksvall:

"Kompetent polisdeckare med välkonstruerad intrig." Lotta Olsson, DN

"En svensk deckare som sticker ut." Svenska Dagbladet

"Ett prov på riktigt bra författarskap." Gefle Dagblad

"En av sommarens allra bästa deckare." Metro

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag lever hon i Stockholm med sin man som är polis och deras två barn. När vi faller är hennes sjunde bok om kriminalinspektör Johan Rokka och hans kollegor vid Hudiksvallspolisen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När vi faller
 2. +
 3. Ett enda andetag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett enda andetag av Gabriella Ullberg Westin (inbunden).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När vi faller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En av de bästa i serien
  ElinsBokhylla , 9 maj 2021

  Hudiksvalls polisen får ett lite annorlunda mord på sitt bord när det först verkar vara ett självmord, som senare visar sig var en olycka om inte till och med vållande till en annans död. Parallellt med mordutredningen får man även följa relationen mellan Johan Rokka och Janna Weissmann och den är allt annat än lycklig. Jag tycker att det var bra att Ullberg Westin inte valde att låta de leva lyckliga i alla sina dar, utan att hon faktiskt slängde in lite dramatik mellan dem. För mig gör det ... Läs hela recensionen

 2. Bästa hittills i serien
  @bettan_bokprataren (Örebro), 19 april 2021

  Återigen prickar Gabriella helt rätt när det kommer till att hitta en intrig som tagen ur det verkliga livet, den känns äkta och fungerar fullt ut.
  Gabriella har nu verkligen etablerat sig i den yttersta författarskaran då det kommer till spänning i Sverige.
  Hon har hamnat på min topp 5 lista och jag blir aldrig besviken.

  När vi faller är inget undantag och jag är fast i boken från första sidan.
  Precis som jag skrev i min tidigare recension så bör du ha god tid på dig fö... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gabriella Ullberg Westin