Feng Shui För Svenska Hem (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2003-01-01
Upplaga
3
Förlag
Prisma Bokförlag
Medarbetare
Engman, Michael
Illustratör/Fotograf
Michael Engman
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 195 x 16 mm
Vikt
660 g
SAB
Bl
ISBN
9789151841601
Feng Shui För Svenska Hem (kartonnage)

Feng Shui För Svenska Hem

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2003-01-01

Slutsåld

De böcker om feng shui som finns på svenska marknaden är oftast skrivna av österländska veteraner inom feng shui och blir därmed invecklade och svåra att tillämpa för oss västerlänningar. Denna bok är däremot lättfattlig, personlig och enkel att använda, inspirerande, rolig och lätt att slå upp i. Och fylld med svenska exempel.

Meningen är att idéerna i boken skall vara lätta att omsätta i din egen verklighet, även om både ekonomin och bostadsytan är begränsad. Ambitionen är att inte diktera en mängd olika regler för vad som går och inte går. Det är du som läser boken som själv avgör vad som är rätt för just dig.

Hemmets alla rum presenteras med hjälp av färgbilder och skisser före och efter det att inredningen förändrats för att fungera enligt feng shui. Detta kombineras med kapitel som exempelvis handlar om hur vi påverkas av färger.

Boken är illustrerad av ett 70-tal färgfotografier av Mikael Engman samt en mängd svartvita skisser som visar hur du arbetar med feng shui.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Feng Shui För Svenska Hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande till max
  Marie, 27 februari 2005

  Jag har bara gott att säga om den här boken. Den får en att se hemmet på ett nytt sätt, man börjar röja i sina röriga garderober och stökiga deprimerande gömmor. Det blir enkelt att besluta sig för vad man ska spara och vad man kan slänga, sälja eller ge bort. Den förklarar varför man inte trivs i vissa miljöer och varför andra är så härliga att vistas i. Mycket är egentligen självklarheter men när man får det svart på vitt blir allt väldigt tydligt. Om du inte trivs med alla dina grejer så s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Nyholm Winqvist

 • Graceful living : konsten att leva varsamt och innerligt

  Agneta Nyholm Winqvist

  Vi vet att ingenting i livet kan tas för givet. Graceful Living är en ideologi som med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer skapar ett medvetet, varsamt och njutbart liv. I boken får du vägledning för att komma igång och nå det verkligt välgör...

 • Där mörker möter ljus - en resa i kvinnohistoria

  Agneta Nyholm Winqvist

  "Författaren Agneta Nyholm Winqvist har genom egen forskning och med ett starkt personligt engagemang kastat nytt ljus över vår kvinnohistoria och på ett spännande sätt lyckats vända det mot nutida lärorika fenomen. Den här boken borde alla l...

Övrig information

Agneta Nyholm Winqvist har arbetat som föreläsare i vardagspsykologi och personlig utveckling de senaste nio åren. Hon har studerat feng shui i USA på The Western School of Feng shui i Kalifornien. Därefter har hon också arbetat med föreläsningar, kurser och hemkonsultationer i ämnet samt grundat Nordic school of feng shui som arrangerar kurser och utbildningar i Norden med feng shui-lärare från hela världen. Agneta är bosatt i Härnösand.