Hur låter bokstaven? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2019-09-03
Upplaga
2
Förlag
Prolingus AB
Medarbetare
Wahlström, Kari (form)
Illustratör/Fotograf
Åsa Gustafsson
Dimensioner
301 x 307 x 15 mm
Vikt
871 g
SAB
uRd
ISBN
9789151906690
Hur låter bokstaven? (inbunden)

Hur låter bokstaven?

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-09-03
239 309 Du sparar 70 kr!
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast imorgon 16 december för leverans innan julafton
Att lära sig bokstavsljuden är grunden i att lära sig läsa. Det är ju det vi behöver göra för att koppla ihop bokstav med språkljud och sedan få ihop det till ord. Ändå handlar de flesta ABC-böcker om att lära sig vad bokstäverna heter istället för hur deras ljud låter.

I den här fiffiga ABC-boken får man höra hur bokstavsljuden låter genom att trycka på knappen till varje bokstav. Genom att hänga med och titta på bilderna får man samtidigt se hur ljuden kan se ut. Då blir det lättare att komma ihåg dem. Och vips är man ett steg närmare att kunna läsa.

Idén till boken är framtagen av logopeden Susanna Cabander och bygger på forskning om läsinlärning. Den visar att barn som tidigt lär sig kopplingen mellan bokstav och språkljud får bättre förutsättningar att lära sig läsa.

"Ett pedagogiskt, interaktivt och lustfyllt sätt att lära sig bokstävernas ljud och därmed ta steget närmre att läsa på egen hand. Rekommenderas varmt för ca 2-6 år till såväl barnfamiljer som förskolor." (Barnensboktips.se)

"Boken med tillhörande ljudmodul har ett extremt pedagogiskt upplägg och ett tydligt syfte att träna alfabetet med tillhörande bokstavsljud." (Barnboksfamiljen.se)

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur låter bokstaven?
  2. +
  3. Pyssel för kreativa krabater

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pyssel för kreativa krabater av Aimée Chapman, Hannah Cockayne, Amy Oliver (spiral).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hur låter bokstaven?