Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2019-08-26
Upplaga
1
Förlag
Vital Virtue
Originaltitel
DIY DAO
Dimensioner
240 x 150 x 18 mm
Vikt
570 g
SAB
Db
ISBN
9789151911328
Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande (häftad)

Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande

(4 röster)
Häftad Svenska, 2019-08-26
349
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vill du leva ett långt och hälsosamt liv och dessutom nå ekonomiska framgångar? Ja, vem vill inte det? Men vems råd ska du lyssna till, vilken information är den rätta, vilken diet ska du välja och när ska du sälja dina aktier för att maximera din vinst?

På senare år har informationstrycket ökat så till den grad att det är nästintill omöjligt att hänga med, även för experter inom sina respektive områden. Inte sällan finns motsägelsefull information och olika trender som gör det förvirrande och svårt för dig som individ att ta ställning i frågor som rör hälsa och ekonomi, fritid och framtid. Många hade önskat att det fanns en enklare väg att gå, en väg som hjälpte oss att ta ställning och finna harmoni i vardagen. Den vägen finns, och den har trampats i ett par tusen år i Kina.

Den rätta vägen, Dao på kinesiska, bygger på principer och ett helhetstänkande som beskriver hur allt i universum interagerar och strävar mot harmoni. Denna klassiska kinesiska visdom går att använda inom många olika områden, på såväl uråldriga som moderna fenomen. Den kan till exempel svara på vilken typ av mat du ska äta om du är stressad eller varför börsen går upp och ner som den gör. Rustad med kunskaperna i denna bok kan du själv ta kontroll över din livsstil, hälsa och ekonomi. DIY DAO alltså.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande
 2. +
 3. Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens f... av Lena Halldenius (häftad).

Köp båda 2 för 496 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik

  Peter Nilsson, Johan Hellström, Johnny Torssell

  1998 släpptes "Boken om Trading" och än idag får vi höra att den är högt hållen av svenska traders. Idén till denna bok föddes ur frågan: Hur bra har Gerillaformationerna fungerat sedan "Boken om Trading" publicerades? Vi bestä...

 • Framgångsrik Aktiehandel - 10 vinnande strategier

  Johnny Torssell, Peter Nilsson, Johan Hellström

  Vill du förhöja sannolikheten för att kunna göra bättre aktieaffärer? Denna bok presenterar 10 vinnande strategier för både kortsiktiga och långsiktiga placerare med regler från köp till sälj som både proffs och nybörjare bör känna till. Vi lever ...