Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2019-08-26
Upplaga
1
Förlag
Vital Virtue
Originaltitel
DIY DAO
Dimensioner
240 x 150 x 18 mm
Vikt
570 g
SAB
Db
ISBN
9789151911328
Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande (häftad)

Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande

Häftad Svenska, 2019-08-26
379
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du leva ett långt och hälsosamt liv och dessutom nå ekonomiska framgångar? Ja, vem vill inte det? Men vems råd ska du lyssna till, vilken information är den rätta, vilken diet ska du välja och när ska du sälja dina aktier för att maximera din vinst?

På senare år har informationstrycket ökat så till den grad att det är nästintill omöjligt att hänga med, även för experter inom sina respektive områden. Inte sällan finns motsägelsefull information och olika trender som gör det förvirrande och svårt för dig som individ att ta ställning i frågor som rör hälsa och ekonomi, fritid och framtid. Många hade önskat att det fanns en enklare väg att gå, en väg som hjälpte oss att ta ställning och finna harmoni i vardagen. Den vägen finns, och den har trampats i ett par tusen år i Kina.

Den rätta vägen, Dao på kinesiska, bygger på principer och ett helhetstänkande som beskriver hur allt i universum interagerar och strävar mot harmoni. Denna klassiska kinesiska visdom går att använda inom många olika områden, på såväl uråldriga som moderna fenomen. Den kan till exempel svara på vilken typ av mat du ska äta om du är stressad eller varför börsen går upp och ner som den gör. Rustad med kunskaperna i denna bok kan du själv ta kontroll över din livsstil, hälsa och ekonomi. DIY DAO alltså.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande
  2. +
  3. Filosofins historia - nyare tiden och romantiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Filosofins historia - nyare tiden och romantiken av Anders Wedberg (Övrigt).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Diy dao : vägen till hälsa och välstånd g...