Rivieran inom räckhåll : med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Inom räckhåll, resehandböcker med tåg (del 1)
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-06-13
Förlag
Within Reach förlag
Dimensioner
180 x 121 x 11 mm
Vikt
303 g
SAB
Njz Rivieran.08
ISBN
9789151911977

Rivieran inom räckhåll : med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-06-13
207
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rivieran, denna mytomspunna kuststräcka vid det azurblå Medelhavet lockar med sin livsstil, natur och lokala mattraditioner. Det trendigaste sättet att resa hit är att göra som tsarer och konstnärer gjorde för hundra år sedan - att ta tåget. Lugnt, avslappnat och klimatsmart färdas du genom Europa. Framme på rivieran är rälsen lagd invid havet, vilket gör tåget perfekt för att utforska alla olika orter, var och en med sina kontraster. Med boken som guide är det lätt att resa. Du får praktiska tips på de finaste resrutterna från Sverige och hur du köper biljetter. Författarna bor båda på franska rivieran på deltid. Kristina Svensson är fotograf och har tidigare skrivit flera uppskattade guideböcker som Mitt Nice och Mitt Provence. Maria Unde Westerberg är rutinerad tågluffare och engagerad i tågsemesterfrågor. Maria var också en av talarna på Tågsemesterträffen i Stockholm i mars 2019. De delar med sig av sina bästa tips, både om vägarna genom Europa och om resorna på plats. De blandar högst personliga berättelser om hur madamen på SNCF styrde upp en hel resa runt lunchen i Lyon med tips om vandringsleder, restauranger och några av favoritutflykterna. Som en vägvisare för alla som vill ha en aktiv vistelse med guldkant. Tillsammans visar de att rivieran finns där, inom räckhåll även för dig som vill ta tåget hela vägen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivieran inom räckhåll : med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike
 2. +
 3. Languedoc inom räckhåll : med tåg till ännu fler upplevelser i södra Frankrike

De som köpt den här boken har ofta också köpt Languedoc inom räckhåll : med tåg till ännu fle... av Maria Unde Westerberg (häftad).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rivieran inom räckhåll : med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressanta resmål med tåg
  Lantis , 18 augusti 2019

  Tåg är ett ofta underskattat sätt att ta sig runt med. Boken har många trevliga resmål, både kända och mindre kända. En bra idégivare till många kul utflykter.

 2. Matnyttigt och inspirerande
  Maria, 25 juli 2019

  En reseguide som är både informativ och inspirerande, dessutom i ett smidigt format. För mig som inte tågluffat sedan 1990 blir boken en perfekt reskompis som får ligga överst i packningen.

 3. Mycket inspirerande reseguide
  Rivierafantast, 19 juli 2019

  Många fina tips både för nya och rutinerade Rivieraresenärer. Inte minst hur man tar sig dit och runt med tåg!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna