Ett brev från gudinnan (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2019-06-06
Förlag
Bridge by Emma
Dimensioner
200 x 140 x 11 mm
Vikt
272 g
SAB
Dok
ISBN
9789151914169
Ett brev från gudinnan (häftad)

Ett brev från gudinnan

Häftad, Svenska, 2019-06-06
319
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett brev från gudinnan är en bok kanaliserad från gudinnan vi alla har i hjärtat. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om vår inre gudinna, moder jord, känslornas budskap, vårt hjärtas röst, det feminina uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok att ha i handen under livets gång, en bok som påminner dig om livets djupare mening, en bok som väcker dig till liv från djupet av ditt hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett brev från gudinnan
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Malmsten

  • Kärlekens väg med Maria Magdalena

    Emma Malmsten

    För två tusen år sedan vandrade Maria Magdalena på jorden med sin älskade. Tillsammans vandrade de kärlekens väg. I denna kanaliserade bok delar hon med sig av den väg de vandrade då, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid. Låt h...