Det som ingen ser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2019-12-16
Upplaga
1
Förlag
Spira Förlag
Dimensioner
216 x 143 x 23 mm
Vikt
468 g
SAB
Hc
ISBN
9789151928647
Det som ingen ser (inbunden)

Det som ingen ser

(8 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-12-16
203
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I den regniga Göteborgshösten vill Anne helst vara ensam och slicka sina sår efter relationen som bara självdog.

Men när seglaren Patrik oväntat dyker upp på en fest och sveper in henne i en air av samtal, beröring och erotik, faller hon handlöst. Några veckor senare är de sambos. De pratar nätterna igenom hur de ska bli det där perfekta paret som klarar allt tillsammans i nöd och lust. 

Precis som vännerna i kompisgänget jagar de drömmen om mysig villa, vovve, volvo och två välartade barn. 

Ändå är det något som inte stämmer med drömmen. En objuden, hotfull och våldsam besökare har smugit sig in och deltar plötsligt både vid matbordet, i tvsoffan och i sängen. Någon som Anne snart lägger all sin kraft på att hantera och dölja för omvärlden. 

Till slut inser Anne att hon på allvar måste hitta sig själv och sin röst innan det är alldeles för sent. Innan - det som ingen ser - gör slut på allt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som ingen ser
 2. +
 3. Det var jag som skulle dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det var jag som skulle dö av Natalie Verständig Axelius (inbunden).

Köp båda 2 för 392 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Det som ingen ser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Får en att fundera
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  En bra skriven första roman, men skulle behöva en till redigeringsrunda då det är lite småfel här och var. Den är så relevant och påverkar en på djupet i känslorna. En blir förbannad men det är så viktigt att se och att fundera både på ens eget liv och på familjer en känner. Ofta syns detta inte och det är så viktigt att alla alltid funderar en extra gång på sånt som en bara tar för givet och gör automatiskt. Varför gör jag detta och för vem? Samt att inte undvika jobbiga saker, att våga ta t... Läs hela recensionen

 2. Verklighetsbaserad skräck
  Brijdeep Kaur, 15 maj 2020

  Jag vet verkligen inte vad jag ska säga efter jag läst boken. Herregud vilken lögnare, manipulerade man Patrik är! Jag blir så arg 😡😡
  Jag har läst mycket om män som är manipulerade och som beter sig väldigt annorlunda hemma men Patrik i boken är så skrämmande, så hotfull, även mot sina egna barn att han är ingenting likt jag har läst förut! Och så stackars, stackars barn!!! Jag är barnpedagog och jobbar på förskola och jag grät och mitt hjärta gick sönder 💔💔... Läs hela recensionen

 3. Alla bör läsa
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 mars 2020

  En stark och fängslande bok som berör, en ögonöppnare som griper tag från första till sista sidan. Hur orkar Anna och vart kommer hennes mod, vilja och styrka ifrån för att barnen ska få vara hos henne?
  När jag läser den här berättelsen kan jag inte låta bli att fundera över hur många det finns där ute som måste kämpa för sina barns rättigheter mot stelbenta myndigheter.
  Författaren skriver på ett sätt som sätter avtryck och som berör, som väcker enorma känslor hos mig, jag blir ledse... Läs hela recensionen

 4. En viktig bok!
  Lollos bokhörna, 10 februari 2020

  Efter att Anne levt ensam ett tag träffar hon seglaren Patrik, kärlek uppstår och ganska snabbt flyttar de ihop. Anne och Patrik planerar för ett liv ihop, de köper hus och skaffar två barn. Livet borde vara härligt.

  Men livet är inte bra, Anne upplever att Patrik inte är den hon trodde. Han börjar uppträda både skrämmande och hotfullt både mot henne och barnen. Till slut inser hon att hon och barnen inte kan vara kvar och det är början på ett långt helvete.
  Patrik är manipulativ... Läs hela recensionen

 5. En bladvändare
  Morrtuta, 17 januari 2020

  Svår bok att lägga ifrån sig.
  Små förändringar i relationen smyger in och börjar förgifta. Oberäkneligt och lömskt. Elakheterna eskalerar. Går det att slå sig fri från fasan och ångesten? Jag vet det inte än. Så spännande!
  Läs den!

 6. bakom fasaden
  evika, 13 januari 2020

  En intensiv berättelse som berör. Känns som en djupdykning i Kafkas värld.

  Rekommenderar till dig som är själv drabbad, till anhöriga och vänner, till dig som vill veta och försöka förstå.

 7. Mycket viktig läsning!
  Ulrika, 11 januari 2020

  Jag läste denna bok över jul. En bok som ger kraft och mod till de som behöver. Och en väldigt viktig bok som borde läsas av alla som jobbar inom både rättsväsendet , socialtjänsten, vården eller andra myndigheter. Eller av dig som inte tror att sånt här pågår i tusentals svenska hem. Kanske tillsynes, utifrån omvärldens ögon, bara lite psykiskt våld mm men så fruktansvärt nedbrytande för de som drabbas. Läs boken, öppna ögonen och ta bladet från munnen.

Visa alla 7 recensioner