Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-06-01
Förlag
AH BOOKS Publishing AB
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
256 g
ISBN
9789151995274
Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund (inbunden)

Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-06-01
169
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund Kan levereras innan julafton
Den här boken är avsedd att vara ett stöd för dig i sorgens stund när du har förlorat en kär vän. Det kan behövas en guide, en vägledning, när man ställs inför att ett liv når sitt slut. Boken är en liten pärla, som en trösterik blomma. Köp den för egen del eller ge bort som present.

Att uppleva sorg är en naturlig del av livet. Sorg upplevs inte på samma sätt av alla, din sorg är din egen. Även om ingen annan kan få den att minska eller kännas mindre tung, vill boken vara ett stöd - en hand att hålla i på vägen. Det kan vara viktigt att få hjälp att komma igenom det svåra sorgearbetet, så att du känner dig lite mindre ensam. Känslan av gemenskap, att någon annan har varit med om samma sak och vet hur det känns, kan vara en lindring när själen gått på grund och ropar på hjälp.

   

   Det finns ett stort behov hos många hundägare att få visa sin sorg lika mycket som när någon anhörig gått bort. Det måste få vara lika naturligt att gå till blomsteraffären och beställa blommor till sin hunds gravplats och tända ljus där, som när någon nära anhörig gått bort. Man ska få sörja och gråta i stället för att försöka gömma och dämpa sorgen. Det är inte "bara en hund" som gått bort, det är en kär familjemedlem.

Anders Hallgrens bakgrund som humanpsykolog och hundpsykolog med över trettio böcker bakom sig, har skrivit boken utifrån egna upplevelser och erfarenheter med sina och andras hundar som lämnat jordelivet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund
 2. +
 3. Norrsken : den heltäckande handboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Norrsken : den heltäckande handboken av Carl Bergstrand (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sätter ord på min sorg
  Monika , 21 mars 2023

  Jag har inte läst ut hela boken ännu men den sätter ord på och förklarar sorgen som går in olika faser. Mycket bra.

 2. Hjälpsam
  Charlotta Axelsson, 27 april 2022

  Jag tycker verkligen det är en bra bok. Ibland behöver man få veta att det man känner inte är fel och man förstår sina egna känslor bättre. Jag kommer läsa boken igen när det gått lite mer tid i min sorg efter min underbara hund Alice.
  Tack för en bra bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Hallgren