Din enda vän (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (408.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ulf Stenberg
Utgivningsdatum
2021-07-25
Förlag
Storyside
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789152130063

Din enda vän Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-07-25

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
År 1980 skakas Oslo av en serie brutala mord och polisens misstankar riktar sig snart mot enstöringen Reidar Andersen. Efter en snårig rättegång blir han förklarad skyldig, trots brist på tekniska bevis.

Efter 24 år i fängelse blir Andersen fri och bosätter sig i en fridfull liten stad nära Oslo. Då det blir känt att en beryktad trippelmördare finns mitt ibland dem väcks lokalbefolkningens rädsla och misstro. Inte blir det bättre när flera unga kvinnor i grannskapet plötsligt försvinner spårlöst.

Men det är inte alla som tror att Andersen är den mördare han utpekats och straffats som. Frilansjournalisten Mirjam Lange har granskat turerna runt domstolsförhandlingarna mot Andersen. Hon kontaktar brottmålsadvokaten Svend Foyn och besöker honom på hans kontor där han finns med sin ständiga följeslagerska sanktbernhardshunden Hulda. Genom mötet med Mirjam drivs Svend Foyn in i ett farligt drama som kommer att involvera honom djupt, både känslomässigt och professionellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Mehlum

  • Kalla händer

    Jan Mehlum

    Sensommaren blir hektisk och våldsam för advokat Svend Foyn. Till hans advokatkontor kommer en tonåring, Elvis Kristiansen, och lämnar över en videokasssett. Inom en timme är pojken överkörd av tåget. Mördad visar det sig. Videokassetten har ett v...