Din enda vän (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Svend Foyn (del 2)
Utgivningsdatum
2021-07-09
Förlag
Storyside
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789152130070
Din enda vän (e-bok)

Din enda vän (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-07-09
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
År 1980 skakas Oslo av en serie brutala mord och polisens misstankar riktar sig snart mot enstöringen Reidar Andersen. Efter en snårig rättegång blir han förklarad skyldig, trots brist på tekniska bevis.

Efter 24 år i fängelse blir Andersen fri och bosätter sig i en fridfull liten stad nära Oslo. Då det blir känt att en beryktad trippelmördare finns mitt ibland dem väcks lokalbefolkningens rädsla och misstro. Inte blir det bättre när flera unga kvinnor i grannskapet plötsligt försvinner spårlöst.

Men det är inte alla som tror att Andersen är den mördare han utpekats och straffats som. Frilansjournalisten Mirjam Lange har granskat turerna runt domstolsförhandlingarna mot Andersen. Hon kontaktar brottmålsadvokaten Svend Foyn och besöker honom på hans kontor där han finns med sin ständiga följeslagerska sanktbernhardshunden Hulda. Genom mötet med Mirjam drivs Svend Foyn in i ett farligt drama som kommer att involvera honom djupt, både känslomässigt och professionellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Mehlum

  • Kalla händer

    Jan Mehlum

    Sensommaren blir hektisk och våldsam för advokat Svend Foyn. Till hans advokatkontor kommer en tonåring, Elvis Kristiansen, och lämnar över en videokasssett. Inom en timme är pojken överkörd av tåget. Mördad visar det sig. Videokassetten har ett v...