Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-01-19
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
230 x 150 x 15 mm
Vikt
404 g
SAB
Oeabb
ISBN
9789152329160
Bostadsrätt - en handbok för styrelsen (häftad)

Bostadsrätt - en handbok för styrelsen

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-01-19
379
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Att vara styrelseledamot i en bostadsrättsförening ställer stora krav. Styrelsen ansvarar för det löpande arbetet i föreningen - men vad innebär det egentligen? Bostadsrätt - en handbok för styrelsen är en praktisk och pedagogisk bok. Här kan du läsa svaren till vanliga, men även svåra, frågeställningar som en styrelse ställs inför. Boken genomsyras av exempel, illustrationer av situationer som är vanligt förekommande inom bostadsrättsföreningar samt mallar och checklistor. Bostadsrätt - en handbok för styrelsen vänder sig till dig som är ledamot i styrelsen i en bostadsrättsförening. Den kan även med fördel användas av alla som vill ha en introduktion till de regler och lagar som gäller för bostadsrätter, exempelvis en bostadsrättsinnehave. Bostadsrätt - en handbok för styrelsen är skriven av advokat Martina Slorach. Hon har tidigare arbetat som fastighetsjurist på HSB och på Hyres- och arrendenämnden i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bostadsrätt - en handbok för styrelsen
 2. +
 3. Bo i bostadsrätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bo i bostadsrätt av Ingrid Uggla, Blanka Kruljac Rolén (häftad).

Köp båda 2 för 827 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bostadsrätt - en handbok för styrelsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite för lite handbok...
  Oskar, 4 april 2018

  Det är en bra bok men med lite för lite handfasta råd om hur styrelsearbetet ska läggas upp och bedrivas. Väldigt generell i sitt innehåll.

 2. Felaktig uppgift
  Rolf Strandberger, 23 november 2016

  Uppgiften att det är OK att ha en övre åldersgräns vid inflyttning i ett 55+ boende är felaktig. Detta är inte tillåtet utan anses vara diskriminering.

Visa alla 2 recensioner