Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2019-03-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
610 g
SAB
Qblnb
ISBN
9789152351123
E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta (häftad)

E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-03-15
566
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken har tydligt fokus på både strategi och praktik, där du som läsare har goda möjligheter att både skapa förståelse för teorin och bygga praktisk kompetens. Efter att ha gått igenom boken är förhoppningen att du ska känna dig trygg med att arbeta med dessa frågor i praktiken.

Författare: Hanna-Karin Grensman har djup kunskap i ämnesområdet och en gedigen utbildning inom beteendevetenskap. Hon håller kurser på yrkeshögskolan inom projektledning, e-handel och digital kommunikation.

Avsedd för: Introduktionsbok som tar upp alla de frågor som man behöver förhålla sig till för att säkerställa att man får tillbaka de investeringar som man gör i sin e-butik. Fungerar som kurslitteratur inom yrkeshögskola, högskola och universitet. Boken har även stort värde för alla små och medelstora företag som har, eller planerar att skaffa, någon form av digital närvaro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta
  2. +
  3. Marknadsföring - modeller och principer, upplaga 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring - modeller och principer, upplaga 6 av Per Wildenstam, Henrik Uggla (häftad).

Köp båda 2 för 1195 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna-Karin Grensman

  • Content marketing

    Hanna-Karin Grensman

    Att skapa innehåll för att engagera och entusiasmera rätt målgrupp är en utmaning för alla marknadsförare och kommunikatörer i dagens sociala mediebrus. Content Marketing visar hur du i praktiken arbetar med innehållsmarknadsföring på bästa sätt. ...