Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-29
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 26 mm
Vikt
571 g
SAB
Qbf
ISBN
9789152364642

BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-03-29
375
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    292
Visa alla 1 format & utgåvor
I boken BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid, får läsaren en exklusiv inblick i det extremt snabbväxande techbolaget Spotify. Katarina Berg , företagets globala HR-chef, och dess internationella HR-team visar hur alla kan bli modigare i sitt HR-arbete, oavsett om det gäller ett utmanande förändringsprojekt, global tillväxt eller om det viktigaste är att hitta rätt medarbetare till nyckelposter.

HR ska både utveckla och utmana. För detta krävs mod och extremt god insikt i verksamheten, först då kan HR-arbetet skräddarsys till den egna organisationen. På Spotify arbetar man efter verktyget "HR-paletten" och de många färger som utgör HR-professionen, vilket är totalt 171 olika kunskaps- och expertområden. För att kunna bedriva HR framgångsrikt måste man behärska hela paletten utan och innan, och dessutom kunna anpassa den till sin egen organisation. Det går nämligen inte att kopiera andras framgångssagor eftersom varje organisation är unik. En annan viktig förklaring till Spotifys framgång är den starka kulturen. Ett företag som vill implementera en effektiv och global kommersiell strategi måste ha en kultur där alla medarbetare känner att de arbetar mot ett och samma syfte - oavsett var i världen de befinner sig. Och i det arbetet har HR en oerhört viktig roll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid
  2. +
  3. Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig ...

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling ... av Pär Lager (inbunden).

Köp båda 2 för 832 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »