Tystnaden vid barndomens hav (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2022-08-25
Upplaga
1
Förlag
Nippe Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
394 g
SAB
Hc
ISBN
9789152731727
Tystnaden vid barndomens hav (inbunden)

Tystnaden vid barndomens hav

Inbunden Svenska, 2022-08-25
204
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Sulorna är tysta mot klippan, min jacka prasslar inte, jag sparkar inte till några gruskorn. Möjligen är det mitt hjärta som bultar för högt, för en av måsarna vrider på huvudet och tittar rakt på mig. Vi stirrar på varandra, hans stadiga svarta ögon möter mina.

En lång stund sitter vi så, några meter ifrån varandra, med blickarna fästa i varandras. Min andning är lätt som en fjäder, blodet bultar hårt i huvudet och jag är sedd."

Vad händer med våra tankar när ingen kan störa?

I en förtvivlad stund söker Rut upp sin barndoms skärgård. Efter ett misstag blir hon strandsatt på en karg ö i ett ödsligt hösthav. Där finns ingen som kan distrahera henne från de tankar och minnen som vaknar. Hon måste se den hon är och den hon har varit.

Tystnaden vid barndomens hav är Kerstin Beckmans debutroman. Det är en stark skildring av vad som kan hända när vi tvingas möta vår ensamhet.

Kerstin Beckman (f. 1976) är civilingenjör i medieteknik. Hon växte upp i Uppsala och tillbringade långa somrar vid havet i Roslagen. Efter flera år som projektledare och kommu- nikatör i Stockholm flyttade Kerstin Beckman till en by i Bergslagens skogar för att skriva på heltid. Där lever hon med man, son och katt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tystnaden vid barndomens hav
  2. +
  3. W

De som köpt den här boken har ofta också köpt W av Steve Sem-Sandberg (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »