Jungiansk Tarot : levande symboler (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2023-08-01
Upplaga
1
Förlag
Algiz Förlag
Dimensioner
27 x 228 x 156 mm
Vikt
915 g
SAB
Blc
ISBN
9789152758373

Jungiansk Tarot : levande symboler

Inbunden,  Svenska, 2023-08-01
369
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tarot är våra inre bilder och används i personlig utveckling. De ger perspektiv på livet, pekar på kreativa lösningar och på en sannolik framtid. Ur ett jungianskt perspektiv blir tarotkorten meningsfulla och dess symboler levande.

I Jungiansk Tarot - levande symboler visar Lisa Cronstedt hur tarotleken kan förstås utifrån Jungs teori om hur psyket är konstruerat samt själens odyssé genom inre landskap mot en högre medvetenhet och andlighet. Carl Gustav Jung var intresserad av esoteriska kunskapsvägar såsom astrologi, alkemi och kabbala, och tarotkortens stora arkana kallade han "själens förvandlingsarketyper". I boken symboltolkas varje kort ur ett jungianskt perspektiv. Du får den kunskap du behöver för att göra dina egna tolkningar och lägga korten till en Själens spegel.

Lisa Cronstedt har en fil.kand. i psykologi med religionshistoria och skrev om tarot som individuationsprocessen i bilder på IAP, institutet för analytisk psykologi i Stockholm 1999. 2002 skrev hon sin första bok, Tarot -levande symboler. Lisa har psykoterapeututbildning , ger tarotkonsultationer samt utbildningar i jungiansk tarot.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jungiansk Tarot : levande symboler
  2. +
  3. Tarot - kort & guide

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tarot - kort & guide av Diana McMahon-Collis (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »